AutoBerkelaar: website met focus

Een gerenommeerde autodealer, autoverhuur en vakgarage in 1 , dat is Autoberkelaar met vestigingen in Mijdrecht en Amstelveen. Dit veelzijdige autobedrijf is een begrip in de regio zeker ook  om haar goede persoonlijke wijze van dienstverlening. De hoofdopdracht voor de vernieuwde website is om ook online het meest gebruikersvriendelijk van alle andere lokale garages te zijn. 
We onderzochten dan ook waarom mensen de website zouden bezoeken. Wat zijn de onderwerpen met de meeste behoefte? Wat willen bezoekers online weten en waarover hebben ze liever persoonlijk contact en advies? Met de uitkomst van die vragen hebben we de website opgezet en kozen daarbij voor focus en compactheid. Onderwerpen als Afspraak maken, Occasions bekijken, Schade melden, Auto huren en Wat is mijn auto waard kregen prioriteit. De opzet is kernachtig: niet meer tekst dan nodig, direct to the point zijn en kristalheldere buttons inzetten waarmee de website ook super mobielvriendelijk is. 

Om goed zichtbaar te zijn in de regio wordt deze website ondersteund met de nodige landingsgpagina’s en blogs en natuurlijk een traject voor lokale zoekmachine-optimalisatie. Voor de content op de socials zijn goede samenwerkingen aangegaan met de diverse merken. Ook dat is service.
Autoberkelaar homepage
Autoberkelaar homepage
Autoberkelaar occasions
Autoberkelaar occasions
Autoberkelaar verhuur
Autoberkelaar verhuur
Autoberkelaar diensten
Autoberkelaar diensten

Ja, ik wil een gratis quickscan van mijn online kansen

Neem contact op