cleaning control app

Cleaning Control App is ontwikkeld voor de schoonmaakbranche en housekeeping. De app laat u de opgeleverde werkzaamheden eenvoudig controleren.

De webapplicatie cleaning control app is speciaal ontwikkeld voor schoonmaakbedrijven die op eenvoudige wijze de kwaliteit van het gedane werk willen bijhouden. De app is een krachtige tool om het schoonmaakwerk te controleren en inzichtelijk te krijgen. Zo kunt u waar nodig verbeteringen doorvoeren. Iedere klant krijgt een app op maat met een pakket van licenties voor een aantal gebruikers, ieder met een eigen log-in. Gebruikers krijgen de rol admin of user toebedeeld. Tijdens het controleren doorloopt men in de app een aantal stappen waarbij ook beeldmateriaal kan worden toegevoegd. Aan het eind van de inspectie wordt het rapport automatisch gegenereerd en doorgestuurd naar de belanghebbenden.
Meer weten? Wij geven u graag een demonstratie.

Bespreek uw ideeën met ons

kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die i-tee media solutions u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bent altijd welkom bij ons op kantoor in Uithoorn.