contact

Middels onderstaand contactformulier kunt u ons bereiken. Vanzelfsprekend kunt u ons ook een mail sturen of bellen. Wij komen graag bij u langs maar u bent uiteraard ook van harte welkom op ons kantoor aan het Amstelplein in Uithoorn.

contactformulier

adresgegevens

routebeschrijving

werken bij

contactformulieradresgegevens

Post- en bezoekadres

i-tee media solutions.

Amstelplein 237
1421 SE Uithoorn

E-mail
info@i-tee.nl
Telefoonnummer
0297 522430
IBAN
NL65RABO0325292094

routebeschrijving

Ons kantoor bevindt zich aan het Amstelplein in Uithoorn. Wij zitten boven de winkels. Als u met de auto komt rijdt u om het winkelcentrum heen en gaat u de parkeergarage in. Parkeren (gratis) kunt u het beste op de 2e verdieping. In de hoek ziet u dan de ingang naar de kantoren. De ingang van ons kantoor bevindt zich naast de lift.

i-tee media solutions groeit. Daarom zijn wij op zoek naar een 3e grafisch vormgever / dtp-er. Kom jij ons team versterken?

wij zoeken een

grafisch vormgever / dtp-er m/v
career

 

functie-omschrijving

Ontwerp jij de nieuwste online uitingen voor onze klanten? Werkzaamheden zijn o.a. websites ontwerpen, digitale nieuwsbrieven ontwikkelen, webapps vormgeven, huisstijlen creëeren en printproducties uitwerken.

wij vragen van jou

gedegen kennis van Adobe CS, communicatieve vaardigheden, initiatief, creatief, zelfstandig en toch goed samenwerkend, interesse om iets nieuws te leren.

wij bieden je

een partime dinstverband (uren in overleg), een laptop van de zaak, veel vrijheid in het werkproces en de kans om te werken bij een groeiend bureau onder de rook van Amsterdam waar we trots zijn op de diensten die we leveren.

geïnteresseerd?

Solliciteer dan snel! Stuur je CV naar bregine@i-tee.nl en dan maken we snel een afspraak voor een kop koffie.

solliciteer nu