Uiteindelijk bepaalt de inhoud het succes

Met i-tee media solutions aan je zijde hoef je je geen zorgen meer te maken over je web-teksten, foto’s of video’s oftewel over je webcontent.
Met plezier schrijven we goede, rake teksten voor je website, je blogs of landingpagina’s. En als het wat meer is, zoals voor brochures en jaarverslagen, dan hebben we een vast team schrijvende freelancers achter de hand. Door juiste zoekwoorden te verwerken zorgen we ook voor een goede ranking bij Google (SEO), zodat jouw website beter gevonden wordt dan die van je concurrent.  

Voor mooie fotografie van je producten, van je bedrijfspand en interieur of van je collega’s hebben we onze collega Nick in huis. Nick heeft een derde oog voor het maken van goede foto’s en video’s. Zijn ambitie reikt hoog: ook opnames met een drone zijn mogelijk. We zetten de gemaakte video-opnames om naar aantrekkelijke videoclips voor je website, je social media of corporate presentaties. 

Goede content begint met een goed gesprek

Ken je dat knagende gevoel dat de content van je website eigenlijk achterloopt met de realiteit?  Laten we aan tafel gaan en eens bespreken hoe dat opgelost kan worden. We vragen goed door (soms in meerdere sessies) en komen met een plan van aanpak. We werken je content bij en vullen het aan waar nodig, ook met video (we beschikken over een drone).  Is de cntent eenmaal weer helemaal tiptop, dan gaan we met elkaaar aan de slag met actuele blogs en nieuwsberichten, met landingpagina's, kortom met alles waar de content van een moderne website aan moet voldoen. Regelmatig praten we bij, horen we van elkaar de plannen voor de toekomst en bekijken we wat de concurrentie zoal bezig houdt en wat we daarmee kunnen of moeten doen. Met zulke updates kunnen we weer een tijdje door.  

Je webcontent op orde krijgen én houden?
Maak een afspraak

Wij verzorgen de content van jouw website 

Sneeuw niet onder en loop niet achter. Nergens voor nodig. Wij helpen je bij te blijven. Ook als je opziet tegen de uitdaging van het vullen van een vernieuwde website of webshop met actuele inhoud, staan we klaar om je volledig te ontzorgen en jouw website in te vullen et de content di ehet verdient. We zijn gepokt en gemazeld, hebben jarenlang ervaring en leven en lezen ons in in jouw bedrijf en je markt. Dit hebben we reeds aan anderen bewezen, en daar staan we voor. Ons doel is: het leveren van een optimale website of webshop voor de moderne MKB-ondernemer en tegelijkertijd jouw weblasten zoveel mogelijk verlichten. Test ons maar eens voor een blog of een nieuwsbericht! We zien ernaar uit om met jou om de tafel te gaan zitten, want goede content begint met een goed gesprek.

Webcontent: als je het doet, doe je het goed

Als ondernemer heb jij het al druk genoeg. Wij maken in eigen huis alle webcontent voor je. Wel zo overzichtelijk en gemakkelijk. Een greep: 

Blogs en nieuwsberichten
95%
Website teksten (de klant 20%, wij de rest)
80%
Grafische producties
90%
Fotografie, videografie en drone beelden
95%