CovidTestteam.nl

Corona, eerste en tweede golf. Een eventbureau komt zonder werk. De ondernemer heeft (toevallig) een verpleegkundige achtergrond. De tweede golf volgt in oktober 2020. De ondernemer besluit z’n eventbureau voorlopig te sluiten en start acuut een compleet nieuw businessmodel: een Covid-testafnamepunt in Mijdrecht en omgeving, voor zowel het personeel van bedrijven als particulieren. 

In 1 week (!) tijd bouwt I-tee een website met state-of-the-art features om de ondernemer digitaal te ontlasten: online reserveringen (voor bedrijven door middel van online vouchers voor hun personeel), online betalingssystemen, FAQ’s, geautomatiseerde toezending testresultaten (drietalig in een keurige PDF), de financiële administratie, facturatie en afwikkeling en een geautomatiseerde agendaplanning voor het testteam.  
Ter promotie zetten we een succesvolle, lokaalgerichte online campagne (AdWords) op. Onze zakelijke ervaring daarbij kwam goed van pas. Als goed verstaander hadden we aan 3 gesprekken genoeg om dit alles te realiseren. 

De ondernemer kan zich focussen op zijn inkoop, zijn team en het afnemen van de testen. I-tee coördineert de website, de online marketing en de geautomatiseerde klantwerving, administratie en afhandeling.
En met succes: in enkele maanden zijn 3000 tests afgenomen!  Het Covidteam beschouwde de samenwerking met itee media solutions echt teamwerk in bijzondere tijden . 
 
Covid testteam webdesign & online marketing
Covid testteam webdesign & online marketing
Covidtest online agenda / reserveermodule
Covidtest online agenda / reserveermodule
Covidtest SEO (als inzet FAQ pagina)
Covidtest SEO (als inzet FAQ pagina)

Ja, ik wil een gratis quickscan van mijn online kansen

Neem contact op