Designing Haaker

Etaleren is opvallen en eruit springen! Met hun bijzondere etalagefiguren en veel vakmanschap realiseert onze klant Designing Haaker elke dag de mooiste etalages. Doel: voorbijgangers in de straat verleiden om de winkel binnen te komen. Dus, als iemand begrijpt (en waardeert!) dat webbezoekers verleid moeten worden om hun eigen webshop “in te lopen”, dan is Designing Haaker dat. Al jaren mogen we hun opvallende webshop verzorgen. die vullen we met meer dan 1000 verschillende thema’s en evenveel bijpassend etalagemateriaal. Met als resultaat: stopkracht en bezoek!

Designing Haaker wil daarnaast een groter bereik binnen hun B2B doelgroep en zo meer aanvragen van potentiële klanten ontvangen. Dat alles met een professionelere uitstraling en natuurlijk een aantrekkelijk design.
 
Onze aanpak
Vanuit een nieuw opgezet functioneel ontwerp hebben we een website en webshop gemaakt met twee belangrijke pijlers: uitstraling en informatie. Het eindresultaat van de etalagedisplays van Designing Haaker (mooie etalages en visual merchandising) moest goed zichtbaar zijn op de website, dus is er ruimte voor veel en mooi beeldmateriaal. Daarnaast hebben wij een productmodule waarmee de websitebezoeker zijn of haar voorkeuren uit de honderden modellen kan filteren op prijs, type, stijl, presentatie en merk. Daarbij kan men ook nog aangeven of het product nieuw, gebruikt of te huur mag zijn. In een paar klikken kan zo de webshop-bezoeker uit het grote aanbod een passende oplossing selecteren en bestellen.

Nadat de website gereed was, hebben we diverse online marketingactiviteiten opgestart, zoals SEO & SEA, en op verzoek maken en versturen we nieuwsbrieven. Alles natuurlijk in de stijl van de website en met als doel; meer en beter contact met bestaande en potentiële afnemers.
 
Wat hebben we bereikt?
Een website die aansluit bij de uitstraling van Designing Haaker. Meer bezoekers op de website en meer aanvragen via de website. Daarbij wordt de website organisch veel beter gevonden op alle relevante keywords. En, ook niet onbelangrijk, zijn de klanten tevreden als het gaat om de productinformatie die zij via de productmodule verkrijgen, dit biedt de bezoeker gemak en bespaart hen tijd.

Designing Haaker werkzaamheden i-tee
 
Designing Haaker webdesign & webshop
Designing Haaker webdesign & webshop
Desiging Haaker filters desktop
Desiging Haaker filters desktop
Designing Haaker filters mobiel gerbuik
Designing Haaker filters mobiel gerbuik
Designing Haaker branding & sales support
Designing Haaker branding & sales support
Designing Haaker tablet
Designing Haaker tablet

Ja, ik wil een gratis quickscan van mijn online kansen

Neem contact op