Resultaten

meer en beter contact met
bestaande en potentiele afnemers

Designing Haaker

wat was het doel?

Designing Haaker wilde meer bezoekers op hun website; een groter bereik en zo meer aanvragen van potentiële klanten ontvangen. Daarnaast was het doel om een professionelere uitstraling te krijgen.
 

wat hebben wij gedaan?

Wij hebben een website gemaakt met twee belangrijke pijlers: uitstraling en informatie. Het resultaat van Designing Haaker (mooie etalages en visual merchandising) moest goed zichtbaar zijn op de website, dus is er ruimte voor veel en mooi beeldmateriaal. Daarnaast hebben wij een productmodule gemaakt die voor de websitebezoeker zeer toegankelijk is. De bezoeker kan filteren op prijs, type, stijl, presentatie en merk. Daarbij kan men ook nog aangeven of het product nieuw, gebruikt of te huur mag zijn.

Nadat de website gereed was, hebben we diverse online marketingactiviteiten opgestart, zoals SEO & SEA, en op verzoek maken en versturen we nieuwsbrieven. Alles natuurlijk in de stijl van de website en met als doel; meer en beter contact met bestaande en potentiële afnemers.
 

wat hebben we bereikt?

Een website die aansluit bij de uitstraling van Designing Haaker. Meer bezoekers op de website en meer aanvragen via de website. Daarbij wordt de website organisch veel beter gevonden op alle relevante keywords. En, ook niet onbelangrijk, zijn de klanten tevreden als het gaat om de productinformatie die zij via de productmodule verkrijgen, dit biedt de bezoeker gemak en bespaart hen tijd.

 
portfolio
studio

kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die i-tee media solutions u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bent altijd welkom bij ons op kantoor in Uithoorn.