faq
veel gestelde vragen

Zoek op onderwerp

web

Uw producten en diensten online onder de aandacht brengen en zelf aanpassingen kunnen doorvoeren.

online marketing

Online gevonden worden door klanten en potentiele klanten dankzij goede SEO en SEA.

tekst en beeld

De juiste woorden dragen bij tot een tekst die de vindbaarheid van uw website vergroot en de bezoeker boeit.

ontwerp en print

Grafische vormgeving, corperate identity, drukwerk. We helpen u graag.

i-flipbook

Upload uw PDF en creeër snel, eenvoudig mooie online publicaties met het i-flipbook publishing platform.

i-cms

Ons eigen gebruiksvriendelijke content management systeem stelt u in staat uw website volledig zelf te beheren.

crazy mango

Een handige webapp voor uw projecten, taken en uren. Met Crazy Mango heeft u een compleet inzicht en kunt u, indien nodig, bijsturen.
 

web

"Een terechte vraag! Wij vinden het heel logisch dat u vooraf precies wilt weten waar u aan toe bent. Daarom gaan we ook eerst uitgebreid met u aan tafel zitten. De kosten zijn mede afhankelijk van uw eisen en wensen. Wilt u een online presentie van het bedrijf of wilt u echt een complete en succesvolle website? Een website die opdrachtgevers en potentiële opdrachtgevers aanzet tot actie? Anders gezegd; een website met onderscheidend vermogen? i-tee media solutions heeft ervaring als het gaat om websites die zich onderscheiden. Wij bouwen sites die een perfecte presentatie geven van de diensten en mogelijkheden van onze opdrachtgevers maar wij bouwen ook sites inclusief geavanceerde productmodules, gekoppelde betalingsmogelijkheden, geïntegreerde voorraadbeheerssystemen enzovoort. Onze accountmanager neemt vooraf alles goed met u door om samen met u en het team (front-end developer, back-end developer en grafisch vormgever) een onderscheidende website op te leveren."
Bregine, neem contact met mij op

"Ja, dat kan. Het i-cms van i-tee media solutions is opgebouwd uit verschillende modules die in samenhang de website conform uw eisen en wensen laten functioneren. Als er acheraf iets aangepast moet worden is dat vaak gewoon mogelijk. Immers, vooraf kunnen we veel bedenken maar nooit uitsluiten dat we achteraf nog iets willen aanpassen."
Apurwa. neem contact met mij op

"Nadat uw nieuwe website online geplaatst is, is het één van de taken van i-tee media solutions om de website technisch up-to-date te houden. De voortschrijdende technische ontwikkelingen van de browsers vragen om het continue bijhouden houden van een website. i-tee media solutions verzorgt dit voor een vast bedrag per maand. Zo heeft u nooit onverwachte uitgaven als een derde partij een aanpassing heeft geïmplementeerd."
Apurwa. neem contact met mij op

"Deze kunt u uiteraard behouden. Wij zullen bij het overnemen van de domeinnaam de instellingen aan u sturen. Maar uiteraard kunnen wij u ook helpen met het instellen. Waar het gaat om uw e-mailadressen verandert er eigenlijk niets."
Bregine, neem contact met mij op

"Ja, dat kan. We verhuizen de domeinnaam naar onze host. Wij hebben alles ondergebracht bij één betrouwbare partij en kunnen daardoor garantie, kwaliteit, veiligheid en service bieden. In uitzonderlijke gevallen kan de domeinnaam wel bij uw eigen provider blijven."
Apurwa. neem contact met mij op

"Dat doen wij voor u. Sinds de oprichting van i-tee media solutions werken wij met een vaste partner waar het gaat om het hosten van de door ons gemaakte websites. Door deze samenwerking kunnen wij continuïteit en veiligheid garanderen."
Apurwa. neem contact met mij op

"Iedere website wordt regelmatig geüpdatet, gewijzigd of er worden zelfs hele pagina’s verwijderd. Stel nu dat uw website volledig vernieuwd is. De bestandsnamen zijn veranderd (bijv. van index.html naar index.php). Dit is natuurlijk fantastisch: immers een website moet continu verbeterd worden. Maar zoekmachines als Google hebben de oude URL’s in hun index opgenomen en sturen bezoekers naar die inmiddels verwijderde of gewijzigde pagina’s toe. Hoe voorkomt u dat bezoekers via oude links op een gewijzigde pagina binnen komen en vervolgens een ‘404 not found’ foutmelding te zien krijgen?

De beste manier is om die pagina’s te redirecten met de zogenoemde ‘301-redirect’. Wat deze 301-redirect doet, is het automatisch doorsturen naar een nieuwe pagina wanneer deze opgeroepen wordt. In feite vertelt de 301-redirect de browser of de zoekmachine dat de opgevraagde pagina verhuisd is en stuurt de cliënt (browser of search engine) automatisch door naar het nieuwe adres. De 301-redirects zijn handmatige handelingen en de tijd die het omzetten kost is afhankelijk van het aantal pagina’s van de website. 301-redirects zijn dus nodig om geen websitebezoekers te verliezen."
Bregine, neem contact met mij op

"Het verhuizen van uw website en domeinnaam naar onze host regelen wij samen met u. Wat we van u vragen is om bij uw host of registrar een verhuistoken aan te vragen (uniek identificatienummer). Wij hebben dit nodig voor de verhuizing van de domeinnaam. Uw huidige registrar is verplicht om binnen vijf dagen na deze aanvraag het token aan u over te dragen. Nadat wij dit token hebben ontvangen regelen wij onze partner dat de domeinnaam wordt verhuisd en regelen wij dat de nieuwe website online komt. Uiteraard dragen wij er zorg voor dat uw site zo kort mogelijk uit de lucht is."
Bregine, neem contact met mij op


online marketing

"Wanneer een potentiele klant een zoekopdracht geeft in Google krijgt deze te maken met twee soorten resultaten van de zoekopdracht: de organische en de de pay-per-click advertenties. De advertenties, ook wel gesponsorde koppelingen genoemd, staan bovenaan de pagina en zijn herkenbaar aan het groene advertentie-icoontje voor de URL. De organische resultaten ofwel natuurlijke resultaten (SEO) staan verder van de pagina. Bij SEA gaat het dus om gesponseerde koppelingen. Hiervoor moet u een campagne opzetten met goede advertentieteksten en het juiste budget. Indien de potentiële klant ook daadwerkelijk op de advertentie klikt en zo op uw website komt, brengt Google een bedrag (kosten per klik) in rekening. Dit bedrag is mede afhankelijk van wat vooraf is ingesteld in de campagne. Een goede campagne geeft resultaat en blijft binnen het vooraf vastgestelde budget. i-tee media solutions kan jullie helpen als het gaat om SEO en SEA met resultaat."
Bregine, neem contact met mij op

"Dat mag u helemaal zelf bepalen. Maar veel belangrijker is dat een goede SEA-campagne geen geld kost maar juist geld oplevert. Een goede SEA-campagne maken vraagt echter om expertise en ervaring. Want ook SEA is een vak, een vak dat het team van i-tee media solutions beheerst. Wilt u ook geld gaan verdienen met een goede SEA-campagne? Neem dan contact met ons op."
Bregine, neem contact met mij op

"De meta title is de titel van een webpagina en ziet u terug in kop van het tabblad. De meta title geeft het onderwerp van de pagina weer en wordt (net als de meta description) weergegeven in de organische zoekresultaten. Waar moet u op letten?
  • Iedere pagina moet een unieke titel hebben.
  • Verwerk belangrijke zoekwoorden in de meta title.
  • Richt u bij het schrijven van de meta title op de bezoekers en niet op de zoekmachines.
  • Beperk het aantal tekens anders bestaat er een kans dat de meta title in de zoekresultaten wordt afgekapt."
Bregine, neem contact met mij op

"Een meta description is uw eigen advertentie. Het betreft een pitch in de zoekresultaten van Google. Deze beschrijving moet potentiële bezoekers verleiden om uw website te bezoeken. De metadescription moet aanzetten tot actie. Een goed geschreven meta description zorgt voor meer bezoekers op uw website; een hogere click-through-ratio. Het aantal karakters voor een meta description is beperkt anders wordt het automatisch afgekapt bij de zoekresultaten. Bij Google wordt de meta description weergegeven onder de URL.
Belangrijke punten bij het schrijven van een meta description: 
  • Focus de beschrijving op iemand die zoekt,
  • Beschouw de meta description als een gratis advertentie in de Google zoekresultaten,
  • Maak elke beschrijving uniek dus niet copy-paste van een andere pagina,
  • Zet aan tot actie.
Onze copywriters staan voor u klaar."


tekst en beeld

"Dat antwoord is kort en simpel; ja. Als het gaat om pakkende teksten die ook nog eens SEO-vriendelijk zijn dan zijn de copywriters van i-tee media solutions hier zeer ervaren in. Maar ook het maken van goed fotomateriaal voor uw website kunt u overlaten aan i-tee media solutions. Desgewenst fotograferen wij bij u op locatie maar uiteraard kunnen wij ook in overleg met u passende stockphotos selecteren en aanschaffen."


ontwerp en print

"Ja, dat kan zeker. We zijn uw partner als het gaat om online en offline uitingen. Wij ontwerpen niet alleen drukwerk, wij zorgen er ook voor dat het drukwerk correct en op tijd bij u op lokatie wordt afgeleverd. Wij nodigen u graag uit in ons kantoor in Uithoorn en laten u zien wat wij voor u kunnen betekenen."


i-flipbook

"Nee, het i-flipbook is van u. Wij zullen geen reclame of andere uitingen toevoegen in uw i-flipbook."


i-cms

"Dat is waar. Maar i-tee media solutions heeft gekozen voor een eigen cms omdat dit meer mogelijkheden biedt, veiliger is en uiteindelijk voor u voordeliger is. We maken graag een afspraak met u om dit toe te lichten en u kennis te laten maken met de voordelen van het i-cms."
Apurwa. neem contact met mij op

"Veel, heel veel! Tijdens het ontwikkelen van het i-cms hebben wij de meeste aandacht besteed aan gebruikersvriendelijkheid. Simpelweg omdat dat u het meeste voordeel oplevert. Als u voor wijzigingen en aanpassingen aan uw website ons niet of nauwelijks nodig hebt, scheelt dat u immers niet alleen veel tijd maar ook geld. Daarom hebben wij het i-cms zo toegankelijk mogelijk gemaakt dat u heel veel wijzigingen zelf kunt doorvoeren. Niet alleen tekstuele wijzigingen maar ook het veranderen van banners, foto's, nieuws en indien van toepassing complete productoverzichten kunt u zonder uitgebreide kennis van content management systemen zelfstandig doen."


crazy mango

"Dat is heel eenvoudig. Crazy Mango is een toegankelijk en gebruikersvriendelijk pakket voor u en uw medewerkers om uw uren bij te houden. Op het moment dat u werkt met dit pakket dan rollen de projectoverzichten en projectkosten er heel eenvoudig en overzichtelijk uit wanneer u dat wilt."
Apurwa. neem contact met mij op