faq
veel gestelde vragen

Zoek op onderwerp

web

Een terechte vraag! Wij vinden het heel logisch dat u vooraf precies wilt weten waar u aan toe bent. Daarom gaan we ook eerst uitgebreid met u aan tafel zitten. De kosten zijn namelijk mede afhankelijk van jullie eisen en wensen pakket. Wilt u een online presentie van het bedrijf of wilt u echt een complete en succesvolle website? Een website die opdrachtgevers en potentiele opdrachtgevers aanzet tot actie? Anders gezegd; een website met onderscheidend vermogen. i-tee media solutions heeft ervaring als het gaat om websites die zich onderscheiden. Wij bouwen sites die een perfecte presentatie geven van de diensten en mogelijkheden van onze opdrachtgevers maar wij bouwen ook sites inclusief geavanceerde productmodules, gekoppelde betalingsmogelijkheden, geïntegreerde voorraad beheerssystemen etc. De account manager van i-tee media solutions neemt alles vooraf met goed door om zo samen met u en het team (front-end developper, back-end developper en grafisch ontwerper) een onderscheidende website opleveren.
jurre

Ja, dat kan. Het i-cms van i-tee media solutions is opgebouwd uit verschillende modules die in samenhang de website conform jouw eisen en wensen laten functioneren. Als er acheraf iets aangepast moet worden is dat vaak nog gewoon mogelijk. Immers, vooraf kunnen we veel bedenken maar nooit uitsluiten dat we achteraf nog iets willen aanpassen.
apurwa

Nadat uw nieuwe website online geplaatst is, is het één van de taken van i-tee media soltutions om de website technisch 'up to date' te houden. Immers de voortschrijdende technische ontwikkelingen binnen de browsers Google, Firefox en Safari vragen om het continue 'up to date' houden van een website. i-tee media solutions verzorgt dit voor een vast bedrag per maand. Zo hebben jullie nooit onverwachte uitgaven als een derde partij een aanpassing heeft geïmplementeerd.
apurwa

Deze kan je natuurlijk behouden. Wij zullen bij het overnemen van de domeinnaam jouw de instellingen sturen. Maar uiteraard kunnen wij jouw ook hiermee helpen. Dus als het gaat om de e-mailadressen verandert er niets.
apurwa

Ja, dat kan. Alleen moeten we de domeinnaam naar onze hosting verhuizen. Wij hebben alles bij één hostingpartij (IS Group in Purmerend) daardoor kunnen wij de beste garantie, kwaliteit, veiligheid en service bieden. In uitzonderlijke gevallen kan de domeinnaam wel bij jouw eigen provider blijven.
apurwa

Dat doen wij voor jou. Sinds de oprichting van i-tee media solutions werken wij met een vaste partner als het gaat om het hosten van de door ons gemaakte websites. Wij werken samen met IS GROUP in Purmerend. Door deze samenwerking kunnen wij continuïteit en veiligheid garanderen als het gaat om jouw website.
apurwa

Iedere website wordt – in meerdere of mindere mate – regelmatig geüpdatet, gewijzigd of er worden zelfs hele pagina’s of domeinen verwijderd. Stel nu dat je website volledig vernieuwd is. De bestandsnamen zijn veranderd (bijv. van index.html naar index.php), etc. Dit is natuurlijk fantastisch: immers een website moet continu verbeterd worden.

Maar zoekmachines als Google en Bing hebben de oude URL’s in hun index opgenomen en sturen bezoekers naar die inmiddels verwijderde of gewijzigde pagina’s toe. Hoe voorkom je dat bezoekers via oude links op een gewijzigde pagina binnen komen en vervolgens een ‘404 not found’ foutmelding te zien krijgen?

De beste manier om die pagina’s te redirecten is met de zogenaamde ‘301 redirect’. Wat deze 301 redirect doet, is het automatisch doorsturen naar een nieuwe pagina wanneer deze opgeroepen wordt. In feite vertelt de 301 redirect de browser of de zoekmachine dat de opgevraagde pagina verhuisd is en stuurt de cliënt (browser of search engine) automatisch door naar het nieuwe adres. De 301 re-directs zijn handmatige handelingen en de tijd die het omzetten kost is afhankelijk van het aantal pagina’s van de website.
apurwa

Het verhuizen van jouw websie en domeinnaam naar onze registrar regelen wij samen met jou. Wat we van jullie vragen is om bij uw registrar een verhuistoken aan te vragen (uniek identificatienummer). Je hebt dit nodig voor de verhuizing van de domeinnaam. Jouw huidige registrar is verplicht om binnen vijf dagen na jouw aanvraag het token aan jou over te dragen. Nadat wij dit token/nummer hebben ontvangen regelen wij met IS GROUP Puremerend dat de domein naam verhuisd wordt en regelen wij dat de nieuwe website online komt. Uiteraard dragen wij er zorg voor dat julli nauwelijks "uit de lucht" zijn.
apurwa


online marketing

Wanneer een potentiele klant een zoekopdracht geeft in Google krijgt deze te maken met twee soorten resultaten van de zoekopdracht: de organische en de de pay-per-click advertenties. De organische resultaten ofwel natuurlijke resultaten (SEO) staan links van de pagina. De advertenties, ook wel gesponsorde koppelingen genoemd, staan bovenaan de pagina en aan de rechterkant van de pagina. Bij SEA gaat het dus om gesponseerde koppelingen. Hiervoor moet je een campagne opzetten met goede advertentie teksten en het juiste budget. Indien de potentiele klant ook daadwerkelijk op de advertentie klikt en zo op jouw website komt brengt Google jullie een bedrag (kosten per klik) in rekening. Dit bedrag is mede afhankelijk van wat vooraf is ingesteld in de campagne. Een goede campagne geeft resultaat en blijft binnen het vooraf vastgestelde budget. i-tee media solutions kan jullie helpen als het gaat om SEO en SEA met resultaat.
jurre

Dat mag u helemaal zelf bepalen. Maar veel belangrijker is dat een goede SEA Campagne geen geld kost maar juist geld oplevert. Echter een goede SEA Campagne maken vraagt expertise en ervaring. Want ook SEA is een vak, een vak dat het team van i-tee media solutions beheerst. Wil u ook geld verdienen met een goede SEA campagne neem dan contact met ons op.
apurwa

De meta title is de titel van een webpagina. De meta title geeft het onderwerp van de pagina weer. De meta title wordt (net als de meta description) weergegeven in de organische zoekresultaten. Waar moet je op letten?
  • Iedere pagina moet een unieke titel hebben.
  • Verwerk belangrijke zoekwoorden in de meta title.
  • Richt je bij het schrijven van de meta title op de bezoekers en niet op de zoekmachines.
  • Beperk het aantal tekens anders bestaat er een kans dat de meta title in de zoekresultaten wordt afgekapt.
Neem contact met mij op

Een meta-description is "jouw eigen advertentie" - het betreft een pitch in de zoekresultaten van Google. Deze beschrijving moet potentiële bezoekers verleiden om jouw website te bezoeken. De metadescription moet aanzetten tot actie. Een goed geschreven meta-description zorgt voor meer bezoekers op jouw website. Een zogenaamde hogere CTR (Click-through-ratio).

Vier tips om een goede meta-description te schrijven:
Tip 1: Focus jouw beschrijving op iemand die zoekt.
Laat daarom ook het zoekwoord dat het belangrijkst voor die pagina is 1 of 2 keer voorkomen in jouw meta-description. Google laat dit woord ook dikgedrukt zien in de zoekresultaten.

Tip 2: Beschouw de meta-description als een gratis advertentie in de Google zoekresultaten. Besteed dus veel aandacht aan de metadescription en maak er ook een wervende tekst van.

Tip 3: Maak elke beschrijving uniek dus niet copy-paste van een andere pagina.
Focus op de inhoud van de pagina en probeer overtuigend te zijn.

Tip 4: Zet aan tot actie, bijvoorbeeld:
- Bekijk ons gehele aanbod etalagepoppen op onze website.
- Vraag vrijblijvend een offerte aan.
- Bekijk de video van ...
- Download onze tips en trucs.
Neem contact met mij op


tekst en beeld

Dat antwoord is kort en simpel; ja. Als het gaat om pakkende teksten die ook nog eens SEO-vriendelijk zijn dan zijn de specialisten van i-tee media solutions hier zeer ervaren in. Maar ook het maken van goed fotomateriaal voor uw website kunt u gerust overlaten aan i-tee media solutions.
Neem contact met mij op


ontwerp en print

Ja dat kan zeker. We zijn uw partner als het gaat om online en offline uitingen. Wat ons betreft nodigen wij u graag een keer uit bij ons op kantoor dan kunnen we u laten zien wat wij kunnen doen voor u.
tim


i-flipbook

Nee, het i-flipbook is van u. Wij zullen geen reclame of andere uitingen toevoegen in uw i-flipbook.
Schermafbeelding_2018-03-15_om_11.10.35


i-cms

Dat is waar. Maar i-tee media solutions heeft gekozen voor een eigen cms omdat dit meer mogelijkheden biedt, veiliger is en uiteindelijk voor u voordeliger is. We maken graag een afspraak met u om dit toe te lichten en u kennis te laten maken met de voordelen van het cms van i-tee media solutions.
jurre

Veel, heel veel! Tijdens het ontwikkelen van het i-cms hebben wij de meeste aandacht besteed aan gebruikersvriendelijkheid. Gewoon omdat dat jou het meeste voordeel oplevert. Immers als je voor wijzigingen en aanpassingen in je website ons niet of nauwelijks meer nodig hebt, scheelt dat jou niet alleen veel tijd maar ook geld. Daarom hebben wij het i-cms zo toegankelijk gemaakt dat je veel wijzigingen zelf kan doorvoeren. Niet alleen tekstuele wijzigingen maar ook het veranderen van banners, foto's, nieuws en indien van toepassing complete productverzichten.
apurwa


crazy mango

Dit is heel eenvoudig. Crazy Mango is een toegankelijk en gebruikersvriendelijk pakket voor u en uw medewerkers. Op het moment dat u consequent werkt met dit pakket dan rollen de projectoverzichten er heel gemakkelijk en overzichtelijk uit.
jurre


klaar om uw eigen project te starten?