FAQ - veel gestelde vragen

Websites & webshops

Ja, dat kan. Ons i-CMS kan op meertaligheid van uw website worden ingesteld. 
Ja, dat kan. We verhuizen de domeinnaam naar onze host. Wij hebben alles ondergebracht bij één betrouwbare partij en kunnen daardoor garantie, kwaliteit, veiligheid en service bieden. In uitzonderlijke gevallen kan de domeinnaam wel bij uw eigen provider blijven.
Ja, dat kan. Het i-cms van i-tee media solutions is opgebouwd uit verschillende modules die in samenhang de website conform uw eisen en wensen laten functioneren. Als er acheraf iets aangepast moet worden is dat vaak gewoon mogelijk. Immers, vooraf kunnen we veel bedenken maar nooit uitsluiten dat we achteraf nog iets willen aanpassen.
Dat doen wij voor u. Sinds de oprichting van i-tee media solutions werken wij met een vaste partner waar het gaat om het hosten van de door ons gemaakte websites. Door deze samenwerking kunnen wij continuïteit en veiligheid garanderen.
Dat kunnen wij zeker. Goede webteksten schrijven is een vak apart. We hebben zeer ervaren (SEO) copywriters in huis.  
Nadat uw nieuwe website online geplaatst is, is het één van de taken van i-tee media solutions om de website technisch up-to-date te houden. De voortschrijdende technische ontwikkelingen van de browsers vragen om het continue bijhouden houden van een website. i-tee media solutions verzorgt dit voor een vast bedrag per maand. Zo heeft u nooit onverwachte uitgaven als een derde partij een aanpassing heeft geïmplementeerd.
Iedere website wordt regelmatig geüpdatet, gewijzigd of er worden zelfs hele pagina’s verwijderd. Stel nu dat uw website volledig vernieuwd is. De bestandsnamen zijn veranderd (bijv. van index.html naar index.php). Dit is natuurlijk fantastisch: immers een website moet continu verbeterd worden. Maar zoekmachines als Google hebben de oude URL’s in hun index opgenomen en sturen bezoekers naar die inmiddels verwijderde of gewijzigde pagina’s toe. Hoe voorkomt u dat bezoekers via oude links op een gewijzigde pagina binnen komen en vervolgens een ‘404 not found’ foutmelding te zien krijgen?

De beste manier is om die pagina’s te redirecten met de zogenoemde ‘301-redirect’. Wat deze 301-redirect doet, is het automatisch doorsturen naar een nieuwe pagina wanneer deze opgeroepen wordt. In feite vertelt de 301-redirect de browser of de zoekmachine dat de opgevraagde pagina verhuisd is en stuurt de cliënt (browser of search engine) automatisch door naar het nieuwe adres. De 301-redirects zijn handmatige handelingen en de tijd die het omzetten kost is afhankelijk van het aantal pagina’s van de website. 301-redirects zijn dus nodig om geen websitebezoekers te verliezen.
Deze kunt u uiteraard behouden. Wij zullen bij het overnemen van de domeinnaam de instellingen aan u sturen. Maar uiteraard kunnen wij u ook helpen met het instellen. Waar het gaat om uw e-mailadressen verandert er eigenlijk niets.
Dat doen wij voor u. U bepaalt het juiste moment daarvoor. Wij nemen contact op met uw huidige provider en stemmen onderling de verhuizing af.

Online marketing

Wij onderzoeken welke woorden in Google veel over jouw onderwerpen worden gebruikt, of welke woorden de beste kans hebben om hoog in Google te  komen. Aan de hand van dit onderzoek worden de teksten geschreven en de pagina’s op jouw website geoptimaliseerd. Een zoekwoorden onderzoek is de basis en dus essentieel voor meer online zichtbaarheid.
De meta title is de titel van een webpagina en ziet u terug in kop van het tabblad. De meta title geeft het onderwerp van de pagina weer en wordt (net als de meta description) weergegeven in de organische zoekresultaten. Waar moet u op letten?
  • Iedere pagina moet een unieke titel hebben.
  • Verwerk belangrijke zoekwoorden in de meta title.
  • Richt u bij het schrijven van de meta title op de bezoekers en niet op de zoekmachines.
  • Beperk het aantal tekens anders bestaat er een kans dat de meta title in de zoekresultaten wordt afgekapt.
Jazeker! Zowel je website zelf als ons i-CMS is technisch volledig geoptimaliseerd voor Google. Dat betekent dat je alle middelen tot je beschikking hebt om je website goed vindbaar te maken in Google. En wij helpen je daar graag bij!
Dat mag u helemaal zelf bepalen. Maar veel belangrijker is dat een goede SEA-campagne geen geld kost maar juist geld oplevert. Een goede SEA-campagne maken vraagt echter om expertise en ervaring. Want ook SEA is een vak, een vak dat het team van i-tee media solutions beheerst. Wilt u ook geld gaan verdienen met een goede SEA-campagne? Neem dan contact met ons op.
Een meta description is uw eigen advertentie. Het betreft een pitch in de zoekresultaten van Google. Deze beschrijving moet potentiële bezoekers verleiden om uw website te bezoeken. De metadescription moet aanzetten tot actie. Een goed geschreven meta description zorgt voor meer bezoekers op uw website; een hogere click-through-ratio. Het aantal karakters voor een meta description is beperkt anders wordt het automatisch afgekapt bij de zoekresultaten. Bij Google wordt de meta description weergegeven onder de URL.
Belangrijke punten bij het schrijven van een meta description: 
  • Focus de beschrijving op iemand die zoekt,
  • Beschouw de meta description als een gratis advertentie in de Google zoekresultaten,
  • Maak elke beschrijving uniek dus niet copy-paste van een andere pagina,
  • Zet aan tot actie.
Onze copywriters staan voor u klaar.
In het CMS van je website kun je in het dashboard je Google Analytics-code opgeven. Dit is het moment dat Google Analytics de Google resultaten van je website begint te meten en dat je ook zelf de prestaties van je website goed kunt bekijken en analyseren. Natuurlijk kun je dan ook rekenen op de steun en adviezen van onze eigen ervaren online marketing analisten. 

Ontwerp & print

Ja, ook dat kan zeker.
We zijn jouw creatieve partner bij niet alleen alle online media maar ook voor alle anderte (offline) uitingen, van drukwerk en advertenties tot aan stickers, lichtbakken en XXL-prints toe. Onze klanten maken dankbaar gebruik van deze one-stop-shop service. We beheren hun complete huisstijl, weten wat de mogelijkheden daarmee zijn en zorgen dat alle hoogwaardige opmaakbestanden keurig worden gedocumenteerd. Wij ontwerpen niet alleen al jouw printwerk, wij zorgen er ook voor dat het correct en op tijd bij je op lokatie wordt afgeleverd. 

 
Onze grafische designers zijn van vele markten thuis, ook voor het maken van professionele logo's. We ontwerpen en logo dat bij je bedrijf en je doelgroep past. De kleuren en typografie van het logo verwerken we in het ontwerp van de website, zodat alles één, goed herkenbare ontwerpstijl heeft.
 
 
Dat antwoord is kort en simpel; ja. Graag zelfs. We werken snel en we merken dat de doorlooptijden voor het maken van een website of andere media producties aanmerkelijk versnellen als dit in één hand wordt gehouden.

Het maken van goed fotomateriaal en pakkende video's vabn elk type bedrijf kun je zonder zorgen aan ons overlaten. Wij fotograferen en filmen bij je op locatie of op andere plaatsen. Ook leuke profielfoto's van het personeel is daarbij mogelijk. Onze foto-collega Nick stelt iedereen daarbij soepel op zijn of haar gemak, met het beste resultaat waarop iedereen altijd trots is.
We monteren of bewerken alles digitaal in eigen huis en plaatsen het keurig voor je op de site of levernen het in elk ander format dat je wenst aan. Als dit alles niet mogelijk is, dan kunnen wij ook in goed overleg passende stockfotos en stockvideo's selecteren.
 
We beschikken zelf over 2 tekstschrijvers en over een vast team van freelance-copywriters.  We schrijven niet alleen webteksten, ook voor teksten voor folders, brochures of advertenties staan we voor je klaar.  Vanuit 1 briefing komen we met passende tekstproducties voor diverse media en publicaties. 

 

Ons CMS

Veel, heel veel! En bovendien is het door en door beproefd. Het werkt zoals een cms  werken moet: 324/7 en zo stabiel en eenvoudig mogelijk.
Tijdens het ontwikkelen van het i-cms hebben wij de meeste aandacht besteed aan gebruikersvriendelijkheid. Simpelweg omdat dat jou het meeste voordeel oplevert. Als je voor wijzigingen en aanpassingen aan jouw website ons niet of nauwelijks nodig hebt, scheelt dat je immers niet alleen veel tijd maar ook geld. Daarom hebben wij het i-cms zo toegankelijk mogelijk gemaakt dat je heel veel wijzigingen zelf kunt doorvoeren. Niet alleen tekstuele wijzigingen maar ook het veranderen van banners, foto's, nieuws en indien van toepassing complete productoverzichten kun je zonder uitgebreide kennis van content management systemen eenvoudig zelfstandig doen. En bovendien kun je altijd rekenen op onze hulp. Het tarief is dankzij de vele gebruikers zeer betaalbaar, zeker als je ook de uren die het je bespaart als je bijvoorbeeld een open source systeem zou gebruiken, erbij optelt.
Bespaar je een hoop gezeur en maak kennis met ons handige i-cms. 
Zeker niet.
Het allerbelangrijkste: jouw teksten en beelden blijven helemaal van jou. Je kunt daardoor overstappen op een ander systeem op elk moment dat je wilt.
Natuurlijk zullen we er alles aan doen om je net als vele anderen een tevreden i-cms gebruiker te laten blijven. Het systeem is vele malen genbruiksvriendelijker dan een open source variant. En je hoeft zelf helemaal niets te updaten. Wil je wat extra's zoals maatwerk? Dan regelen we dat gewoon. Alles is mogelijk.

Kortom: je voelt je vrij als een vogel met ons systeem en als je om welke reden dan ook toch wilt 'overstappen' dan helpen we je ook daarbij. 

We maken graag een afspraak met je om je vrijblijvend kennis te laten maken met de voordelen van het i-cms.
Dat is waar. Een open source cms is veelal gratis, maar dat wil nog niet zeggen dat het gebruik ervan kostenloos is. Denk vooral aan de vele uren, die besteed moeten worden aan de talrijke updates en de noodzakelijke beoordeling ervan, want niet elke update die er gratis is is een verbetering.  Een open source CMS heeft bovendien veel aanvullende zogenoemde plug-ins nodig. Ook deze plug-ins moeten gecheckt en geupdate worden inclusief alle bijbehorende koppelingen. Dit alles is een secuur en periodiek terugkerend werk, waarbij de nodige kennis van het open source systeem vereist is. Een open source , de naam zegt het al, is bovendien hacker-gevoelig, zeker niet storingsvrij en algemeen opgezet.
Gratis betekent dus zeker niet kosteloos en zeker niet zorgeloos.
Eerlijk gezegd: een MKB bedrijf moet gewoon kunnen vertrouwen op een actueel, handzaam, zorgeloos en stabiel systeem, zonder gedoe en zonder gestress. 

i-tee media solutions heeft daarom gekozen voor een cms, dat dit meer mogelijkheden biedt, volledig opgezet is voor het MKB, stabiel, altijd actueel en veiliger is en daardoor uiteindelijk voordeliger is.
In de afgelopen 10 jaar is het cms uitgebouwd met ongekend veel handige mogelijkheden. Je beheert het zeer eenvoudig volledig zelf.  Je kunt je eigen teksten en beelden toevoegen, pagina's aanvullen, blogs schrijven, beelden beheren, formulieren toevoegen, polls opzetten, pop-ups toevoegen, noem maar op. Je hoeft geen updates uit te voeren. Bovendien kunnen we je op maat vele aanvullende online oplossingen aanbieden, die je als ondernemer heel veel tijd bespaart.
Onze klanten hebben het direct onder de knie en vinden het i-cms een verademing met wat ze tot dan met bijvoorbeeld een open source (Wordpress, Drupal etcetera) gewend waren. 
   
We maken graag een afspraak met je om dit toe te lichten en je vrijblijvend kennis te laten maken met de voordelen van het i-cms.
Ook wij vinden het heel belangrijk, dat je zelf zo snel mogelijk thuis raakt in het CMS, zodat je zelf pagina's kunt aanmaken en zelf je eigen teksten en beelden kunt plaatsen. Zonder te overdrijven: ons CMS is zeer gebruiksvriendelijk. Honderden mensen werken er zorgeloos bijna dagelijks mee. En wil je wat hulp daarbij? Dan regelen we dat gewoon. Alles is mogelijk.

Is het CMS bijvoorbeeld nieuw voor je? Dan helpen we je graag ermee op weg door een praktische workshop. Dan doen we het liefst op maat en zo persoonlijk mogelijk, voor jou en eventueel andere collega's die met het CMS om moeten gaan. Deze kennismakingmaking met het CMS kan bij ons op kantoor of op jullie locatie. In pakweg een uur praten we je/jullie helemaal bij en vervolgens gaan we in op jullie specifieke situatie. Daarna kun je er direct mee aan de slag. Zo eenvoudig is dat. Meestal nemen we een dergelijke instructie gewoon mee in onze offerte voor het webdesign. Dat is wel zo gemakkelijk.

Crazy Mango

Uren bijhouden voor je projecten is geen leuk werk. Al snel loopt de administratieve rompslomp eromheen op. Het invoeren ervan kost tijd. Het uitlezen ervan moet op de zaak gebeuren.
Crazy Mango biedt hierin uitkomst. Crazy Mango is een toegankelijk en gebruikersvriendelijke app voor jou en jouw medewerkers om alle taken en project-uren zeer eenvoudig op een mobiel bij te houden. Waar je ook bent. Ook offline. 
 Je hebt letterlijk altijd je project-resultaat bij de hand. En met enkele klikken is het zo ingevoerd. Sneller als dat je een telefoonnummer moet opzoeken!
De app is uitermate geschikt voor iedereen die zijn of haar uren moet bijhouden op diverse projecten, zoals schoonmaakbedrijven, ICT-ers, mensen in de bouw, in de financiele of juridische dienstverlening maar ook voor interimmers en ZZP-ers.

Op het moment dat je werkt met deze app rollen de projectoverzichten en projectkosten er zeer overzichtelijk uit wanneer jij dat wilt. Via eenvoudige exports koppel je de uitkomsten ervan aan je financiele administratie en je factuursysteem.

Met Crazy Mango houdt je letterlijk je projecten in de hand.