faq
veel gestelde vragen

Zoek op onderwerp

Web

Een terechte vraag! Wij vinden het heel logisch dat u vooraf precies wilt weten waar u aan toe bent. Daarom gaan we ook eerst uitgebreid met u aan tafel zitten. De kosten zijn namelijk mede afhankelijk van jullie eisen en wensen pakket. Wilt u een online presentie van het bedrijf of wilt u echt een complete en succesvolle website? Een website die opdrachtgevers en potentiele opdrachtgevers aanzet tot actie? Anders gezegd; een website met onderscheidend vermogen. i-tee media solutions heeft ervaring als het gaat om websites die zich onderscheiden. Wij bouwen sites die een perfecte presentatie geven van de diensten en mogelijkheden van onze opdrachtgevers maar wij bouwen ook sites inclusief geavanceerde productmodules, gekoppelde betalingsmogelijkheden, geïntegreerde voorraad beheerssystemen etc. De account manager van i-tee media solutions neemt alles vooraf met goed door om zo samen met u en het team (front-end developper, back-end developper en grafisch ontwerper) een onderscheidende website opleveren.
team_male_285x285

Ja, dat kan. Het i-cms van i-tee meida solutions is opgebouwd uit verschillende modules die in samenhang de website conform jouw eisen en wensen laten functioneren. Als er acheraf iets aangepast moet worden is dat vaak nog gewoon mogelijk. Immers vooraf kunnen we veel bedenken maar nooit uitsluiten dat we achteraf nog iets willen aanpassen.
apurwa

Nadat uw nieuwe website online geplaatst is, is het één van de taken van i-tee media soltutions om de website technisch 'up to date' te houden. Immers de voortschrijdende technische ontwikkelingen binnen o.a. Google, Firefox en Internet Explorer vragen om het continue 'up to date' houden van een website. i-tee media solutions verzorgt dit voor een vast bedrag per maand. Zou hebben jullie nooit onverwachte uitgaven als een derde partij een aanpassing heeft geïmplementeerd.
jurre


Online marketing

Wanneer een potentiele klant een zoekopdracht geeft in Google krijgt deze te maken met twee soorten resultaten van de zoekopdracht: de organische en de de pay-per-click advertenties. De organische resultaten ofwel natuurlijke resultaten (SEO) staan links van de pagina. De advertenties, ook wel gesponsorde koppelingen genoemd, staan bovenaan de pagina en aan de rechterkant van de pagina. Bij SEA gaat het dus om gesponseerde koppelingen. Hiervoor moet je een campagne opzetten met goede advertentie teksten en het juiste budget. Indien de potentiele klant ook daadwerkelijk op de advertentie klikt en zo op jouw website komt brengt Google jullie een bedrag (kosten per klik) in rekening. Dit bedrag is mede afhankelijk van wat vooraf is ingesteld in de campagne. Een goede campagne geeft resultaat en blijft binnen het vooraf vastgestelde budget. i-tee media solutions kan jullie helpen als het gaat om SEO en SEA met resultaat.
tim

Dat mag u helemaal zelf bepalen. Maar veel belangrijker is dat een goede SEA Campagne geen geld kost maar juist geld oplevert. Echter een goede SEA Campagne maken vraagt expertise en ervaring. Want ook SEA is een vak, een vak dat het team van i-tee media solutions beheerst. Wil u ook geld verdienen met een goede SEA campagne neem dan contact met ons op.
apurwa

De meta title is de titel van een webpagina. De meta title geeft het onderwerp van de pagina weer. De meta title wordt (net als de meta description) weergegeven in de organische zoekresultaten.
Neem contact met mij op


tekst en beeld

Dat antwoord is kort en simpel; ja. Als het gaat om pakkende teksten die ook nog eens SEO vriendelijk zijn dan zijn de specialisten van i-tee media solutions hier zeer ervaren in. Maar ook het maken van goed fotomateriaal voor uw website kunt u gerust overlaten aan een van de medewerkers van i-tee media solutions.
apurwa


ontwerp en print

Ja dat kan zeker. We zijn uw partner als het gaat om online en ofline uitingen. Wat ons betreft nodigen wij u graag een keer uit bij ons op kantoor dan kunnen we u laten zien wat wij kunnen doen voor u als klant.
jurre


i-flipbook

Nee, het i-flipbook is van u. Wij zullen geen reclame of andere uitingen toevoegen in uw i-flipbook.
Schermafbeelding_2018-03-15_om_11.10.35


i-cms

Dat is waar. Maar i-tee media heeft gekozen voor een eigen cms omdat dit meer mogelijkheden biedt, veiliger is en uiteindelijk voor u voordeliger is. We maken graag een afspraak met u om dit toe te lichten en u kennis te laten maken met de voordelen van het cms van i-tee media solutions.
jurre


crazy mango

Dit is heel eenvoudig. Crazy Mango is een toegankelijk en gebruikersvriendelijk pakket voor u en uw medewerkers. Op het moment dat u consequent werkt met dit pakket dan rollen de projectoverzichten er heel gemakkelijk en overzichtelijk uit.
apurwa