Resultaten

Bereik
> 100.00 unieke bezoekers

Weergaven
> 300.00

Conversies
> 300.00 nieuwsbrief aanmeldingen

i-cms

image 1
image 2
image 3
i-cms is ons eigen content management systeem. Wij hebben dit cms zelf ontwikkeld. Waarom een eigen systeem? Op de eerste plaats vinden wij het heel belangrijk dat u als gebruiker van ons cms zelf (kleine) wijzigingen kunt doorvoeren in uw website. Wilt u iets aanpassen in de content, nieuwsberichten aanpassen of producten toevoegen dan kunt u dit zelf. Wij hebben ons cms dan ook zeer gebruikersvriendelijk gemaakt. Dit scheelt u tijd en geld. Daarnaast hebben we ons cms zo ontwikkeld dat nagenoeg al uw wensen gerealiseerd kunnen worden. Voor ons is elke klant uniek met eigen wensen en eisen. Onze mogelijkheden zijn nagenoeg onbegrensd want maatwerk binnen ons i-cms is altijd mogelijk.

Wilt u weten hoe eenvoudig het i-cms van i-tee media solutions werkt? Neem dan contact met ons op voor een korte demonstratie. Uiteraard werkt het i-cms gewoon in het Nederlands.

Het gebruik van i-cms op uw eigen domeinnaam is vanzelfsprekend mogelijk. Binnen i-cms zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt; verschillende thema's, kleuren, lettertypes etc. alles is naar uw wensen in te richten. Het i-cms van i-tee media solutions is standaard reeds geoptimaliseerd voor zoekmachines. Over SEO (zoekmachine optimalisatie) in basis hoeft u zich dus niet druk te maken. Natuurlijk kan i-tee media solutions u altijd bijstaan als het gaat om het optimaliseren van SEO. Tevens is het voor de vindbaarheid van een webstie belangrijke dat er regelmatig nieuwe artikelen/blogs verschijnen op de website. i-cms biedt u met een nieuwsmodule eenvoudig de mogelijkheid regelmatig nieuws/blogs te plaatsen op uw site. Allemaal zonder extra kosten of dat u contact moet opnemen met het team van i-tee media solutions. 

Extra wensen achteraf? Geen probleem! i-cms is modulair opgebouwd dus u blijft flexibel als het gaat om uw nieuwe website.
Wees niet bang voor het updaten van de website. Elke verbetering en elke aanpassing wordt voor u door i-tee media solutions 'achter de schermen' doorgevoerd. U heeft daar geen omkijken naar.

Voorbeelden van websites die inmiddels al gebruik maken van i-cms voor hun bedrijfswebsite? Bekijk onze cases.
 

Bespreek uw ideeën met ons

kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die i-tee media solutions u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bent altijd welkom bij ons op kantoor in Uithoorn.

 

Wilt u online succes realiseren? Wij werken met onze klanten samen aan dit succes. Zie wat wij voor anderen hebben mogen doen en bereikt hebben.