Hét CMS voor websites en webshops, speciaal voor het MKB.

Ons CMS systeem is in 10 jaar uitgegroeid tot het meest complete website management systeem dat je je als ondernemer maar kan wensen. Het is supergebruiksvriendelijk en je bepaalt zelf wat je online wel wilt publiceren of niet. Bovendien heb je altijd de zekerheid van onze alerte, persoonlijke help-service. We richten elke website of webshop volledig naar wens in en reiken je de tools aan om de website eenvoudig bij te houden zodat je er zelf snel en gemakkelijk mee aan de slag kan. Zijn er gaandeweg vernieuwingen nodig of extra wensen? Geen probleem. Dat regelen we razendsnel. Zo heb je altijd de zekerheid van een actuele, gebruiksvriendelijke website, die met jouw ambitie meegroeit.
  i-cms met paginas

Eén stabiel platform voor al je online business en online marketing 

Het i-CMS is niet alleen een zeer gebruiksvriendelijke manier om jouw content te beheren. Het is veel meer:  het is een volwaardig websiteplatform met talrijke online toepassingen en koppelingen. Hieronder lichten we er een aantal toe. Maar misschien wel het meest belangrijk om te melden is, dat ons i-CMS platform zeer stabiel en zeker is. Wij verzorgen de back-up en wij houden het i-CMS up to date voor jouw website. Je hebt er bij ons letterlijk geen omkijken naar, zoals dat bijvoorbeeld wel het geval is bij WordPress met haar dagelijks noodzakelijke technische updates van al haar plugins.  Als gebruiker van Wordpress moet je aardig wat beschikken over kennis van webdevelopment, met ons i-CMS heb je daar geen omkijken naar. Ons i-CMS is zorgenloos voor elke gebruiker. Honderden MKB-ers gebruiken het daarom al. 
Een tweede belangrijk punt is dat de technische cyberbeveiliging van het i-CMS verzorgd wordt door ons via een aantrekkelijk abonnement, zodat jouw data en informatie zo goed mogelijk beschermd is. Een veilig en zeker gevoel.
Ons i-CMS biedt dus dat veelzijdige en vooral zorgeloze en veilige gevoel dat geen enkel ander open CMS-platform kan bieden. 

Data-analyse, SEO en SEA 

We kunnen je website koppelen aan diverse tools die jouw bezoekersstromen en hun gedrag in kaart brengen en analyseren. We plaatsen programma’s als Google Analytics, Data Studio of SERanking achter je website en koppelen deze aan de zoekwoordresultaten en de doelen van je website. Alle gegevens hiervan kun je zelf inzien. Zo monitor je zelf de Google resultaten van je eigen website en zie je wat jouw website bereikt ten opzichte van bijvoorbeeld die van jouw directe concurrentie. Je zult versteld staan van de inzichten die deze data jou bieden. 
Natuurlijk helpen we je bij dit alles en komen we met slimme suggesties en tips om de resultaten van jouw website met behulp van SEO en SEA verder te optimaliseren.

Marketing automation

Genereert jouw website veel leads? En ontbreekt het je aan tijd om deze stuk voor stuk op te volgen of -zoals dat zo mooi heet- te nurturen en klaar te maken voor sales? Dan kunnen we een programma als ActiveCampaign koppelen aan het i-CMS. ActiveCampaign is een e-mailmarketing systeem, net als MailChimp, waarmee je automatisch naar meerdere personen op gezette tijden vooraf ingestelde mails gepersonaliseerd kunt e-mailen. Door elke reactie erop te taggen (bijvoorbeeld het klikken op links te volgen) kun je een gepersonaliseerde opvolging eindeloos segmenteren totdat een bepaalde conversie is behaald (bijvoorbeeld een offerte aanvraag). Een dergelijke e-mailcampagne richten we helemaal voor je in: dus niet lukraak e-mailen, maar altijd relevante mails sturen en dat volledig geautomatiseerd. Zo mis je nooit meer een online lead en scoor je gerichter met je verkoop.

Maatwerk UX design voor elk device en co-creatie webdesign

We geven de voorzijde van je website vorm zoals jij het exact wilt en zodat je nooit standaard bent. Ons i-CMS is flexibel en is niet afhankelijk van vaste templates (zoals bij Wordpress). Wat onze ervaren UX ontwerpers betreft is de sky de limit en is alles mogelijk. We checken elk ontwerp op gebruikersvriendelijkheid (UX design) . We werken met moderne programma’s als Adobe XD en Figma.  
Is eenmaal het ontwerp uitgewerkt en de website grafisch opgezet dan ontvang je een link zodat je het developing proces kunt bijhouden. Via een link kun je de website-in-wording voorzien van relevante opmerkingen en aanvullingen. Zo ontstaat een mooi proces van samen sparren en co-creatie, met het beste resultaat als gevolg: een onderscheidende website, waarvan er geen ander is en waarmee alles mogelijk is. Het is voor ons daarom een groot vraagteken dat er ondernemers zijn die onnodig toch genoegen nemen met standaard templates van een WordPress. 

API’s voor CRM of betaalsystemen

Via API ’s kunnen we de data die we via jouw website in het i-CMS verzamelen laten communiceren (uitwisselen) met andere databases en apparaten. Zo kunnen we betaalsystemen integreren in onze webshops of bestaande CRM systemen verrijken met jouw webdata. Het i-CMS is dus geen gesloten systeem maar is opgezet om mee te groeien met de ontwikkeling van jouw organisatie en ambitie.
Het beheren van je eigen website en je webshop moet je in principe eenvoudig zelf kunnen. Dit is en blijft de gedachte bij ons i-CMS. Elke module is doordacht en in al die jaren beproefd en door en door getest. We kunnen zeggen dat we voor het MKB alle modules in huis hebben die het zich maar kan wensen. En als er toch een extra wens is, dan maken we dat, samen met ons eigen team in India. 
Met ons i-CMS kun je zelf teksten en beelden plaatsen, productoverzichten samenstellen of zelf formulieren en referenties toevoegen. Maar het gaat verder; van videofilms toevoegen tot aan offerte-aanvragen automatisch opvolgen en reserveringen in agenda's zetten. Je kunt workshops organiseren, teams uitgebreid voorstellen tot aan een website in meer talen aanbieden. En bij dat alles geen ingewikkeld gedoe. We zijn veel meer dan een Strato waarmee je slechts standaard bent. We bereiden jouw website geheel op maat voor en stellen deze gebruiksvriendelijk voor je in. Je kunt er direct mee aan de slag. Alles is mogelijk. 
Hieronder een greep uit onze modulaire CMS "menukaart".
Afsprakenkalender
Een online afsprakenkalender is essentieel voor bedrijven die een dienst of product verkopen waarbij een (uitgebreide) persoonlijke toelichting of advies hoort, zoals bedrijven met een showroom.  Via de website reserveert een klant een tijdstip op het moment die hem/haar zelf het beste schikt en wordt daar tijdig aan herinnerd. Heel gemakkelijk.

Onze op maat gemaakte sites
hebben een vriendelijke prijs.

Neem contact op