Hét CMS pakket voor websites en webshops, speciaal voor het MKB.

Ons CMS systeem is in 10 jaar uitgegroeid tot het meest complete website management systeem dat je je als ondernemer maar kan wensen. Het is supergebruiksvriendelijk en je bepaalt zelf wat je online wilt publiceren of niet. Bovendien heb je altijd de zekerheid van onze alerte, persoonlijke help-service. We richten elke website of webshop volledig naar wens in en reiken je de tools aan om de website eenvoudig bij te houden zodat je er zelf snel en gemakkelijk mee aan de slag kan. Zijn er gaandeweg vernieuwingen nodig of extra wensen? Geen probleem. Dat regelen we razendsnel. Zo heb je altijd de zekerheid van een actuele, gebruiksvriendelijke website, die met jouw ambitie meegroeit.

 

Het begint met een afspraak


We maken een afspraak, vragen wat door en komen met een plan van aanpak voor een website waarmee je concreet kunt werken. Geen uitzoekerij, geen tijdverspilling, maar kunnen vertrouwen op onze persoonlijke begeleiding naar een maximaal eindresultaat: een website die voldoet aan alle online marketing eisen van nu. Die bovendien zeer betaalbaar is, door onze unieke werkwijze en service.
Elk bedrijf is anders. Elk bedrijf wil dus haar eigen website kunnen samenstellen. Wij leveren websites op maat, gebaseerd op een modulaire opbouw van beproefde features. Onze websites werken zorgeloos. En ook belangrijk: ze zijn voorzien van SSL-veiligheidscertificaat en dus veilig en beveiligd.
 

 

i-cms met paginas

 
Het beheren van je eigen website en je webshop moet je in principe zelf kunnen. Dat is en blijft de gedachte bij ons i-CMS die we jou aanreiken. Elke module is doordacht en in al die jaren beproefd en door en door getest. We kunnen zeggen dat we voor het MKB alle modules in huis hebben die het zich maar kan wensen. En als er toch een extra wens is, dan maken we dat, samen met ons team in India. 
Ons i-CMS reikt van zelf teksten en beelden kunnen plaatsen, producten samenstellen tot aan zelf formulieren en referenties kunnen toevoegen. Van videofilms kunnen toevoegen tot aan offerte-aanvragen automatisch opvolgen en reserveringen in agenda's kunnen zetten, van workshops willen organiseren, teams uitgebreid willen voorstellen tot aan een website in meer talen willen aanbieden. En bij dat alles geen ingewikkeld gedoe. We zijn geen Strato, we stellen jouw website compleet op maat en gebruiksvriendelijk voor je in. Je kunt er direct mee aan de slag. 
Hieronder een greep uit onze i-CMS "menukaart".
Webshop vol conversie
Filters naar keuze plaatsen? Acties of prductdetails toevoegen? Documenten of relevante artikelen bijvoegen? Direct bestellen en betalen via je winkelwagentje? Dit en veel meer is mogelijk in onze webshopmodule.

Onze op maat gemaakte sites
hebben een vriendelijke prijs.

Neem contact op