i-control app

Loopt jouw bedrijf controlerondes over het werk dat door jouw eigen collega’s of door onderaannemers is verricht, zoals dat gebruikelijk is in de schoonmaakbranche of in de bouw? Hoe gemakkelijk is het dan, dat een schoonmaakcontrole app jou bij dit soort werkcontroles zeeën van tijd kan besparen. Want de i-cleaning control app verlost jou van een flink portie administratie. Hoe? Lees verder.

Wij ontwikkelden voor dit soort inspectierondes een zeer praktische controle app. In de eerste plaats voor schoonmaakbedrijven, maar nu ook voor andere branches waar opzichters interne en/of externe rapportages moeten maken over de kwaliteit van het geleverde werk. Deze controle app werkt verrassend eenvoudig. 
Tijdens de controlerondes fotografeer je via de app dat wat gerealiseerd is en/of dat wat juist beter had gekund. Na elke inspectieronde rapporteert de app via een PDF automatisch de op locatie aangetroffen situatie en plaatst deze in het CRM bij het project van de klant. 
Heb je tijdens de controleronde even geen internet-bereik? Geen probleem. De app kan ook offline gebruikt worden en uploadt de informatie automatisch wanneer ze weer online is. Via instellingen kan ook direct een keurige rapportage voor de klant gegenereerd worden. Dat bespaart een hoop werk. 

De (cleaning) control app ontzorgt je van de standaard administratie die aan dit soort dergelijke inspecties nu eenmaal verbonden is. De vergoeding voor de app is omgezet naar een zeer aantrekkelijk maandelijkse all-in abonnementstarief.  Op verzoek kunnen we zelf er nog een stuk maatwerk aan toevoegen.
 
Cleaning app inspectieconstatering
Cleaning app inspectieconstatering
Cleaning app locatiedossier
Cleaning app locatiedossier
Cleaning app dossierverwerking
Cleaning app dossierverwerking

Ja, ik wil een gratis quickscan van mijn online kansen

Neem contact op