Upload een PDF en creeër snel, eenvoudig mooie online publicaties met het i-Flipbook publishing platform. i-Flipbook is exclusief. Er komt dus nooit reclame in uw i-Flipbook publicatie. Waarom i-Flipbook? i-Flipbook is snel en werkt altijd. i-Flipbook is geschikt voor alle Devices en werkt op IOS & Android. Alles wat nodig is, is een PDF met enkelvoudige pagina’s.
Mogelijkheden van i-Flipbook. i-Flipbook kun je heel eenvoudig op uw eigen website zetten maar i-Flipbook kan ook gedeeld worden op social media en gebruikt worden in nieuwsbrieven. Daarbij maakt u zelf uw i-Flipbook compleet door video's toe te voegen en/of hyperlinks toe te voegen.

Meer weten?
 

Wij maken websites met een mooie uitstraling conform uw wensen. Wij leveren geen standaard websites maar een product op maat. Wij bouwen uw nieuwe website in ons eigen platform; i-cms.. Voor u betekent dit dat uw wensen en eisen niet beperkt hoeven te worden door onmogelijkheden: onze programmeurs zien het als een uitdaging om al uw wensen om te zetten in mogelijkheden.
 

klaar om uw eigen project te starten?