Upload een PDF en creeër snel, eenvoudig mooie online publicaties met het i-Flipbook publishing platform. i-Flipbook is exclusief. Er komt dus nooit reclame in uw i-Flipbook publicatie. Waarom i-Flipbook? i-Flipbook is snel en werkt altijd. i-Flipbook is geschikt voor alle Devices en werkt op IOS & Android. Alles wat nodig is, is een PDF met enkelvoudige pagina’s.
Mogelijkheden van i-Flipbook. i-Flipbook kun je heel eenvoudig op uw eigen website zetten maar i-Flipbook kan ook gedeeld worden op social media en gebruikt worden in nieuwsbrieven. Daarbij maakt u zelf uw i-Flipbook compleet door video's toe te voegen en/of hyperlinks toe te voegen.

Meer weten?
 

Wij leveren geen standaard product maar een product op maat. Wij ontwikkelen onze platformen in eigen beheer. i-cms, i-flipbook, psd 2 html en crazy mango zijn platformen welke door ons zelf bedacht en ontwikkeld zijn. Voor u betekent dit dat uw wensen en eisen niet beperkt hoeven te worden door onmogelijkheden: onze programmeurs zien het als een uitdaging om al uw wensen om te zetten in mogelijkheden.
 

klaar om uw eigen project te starten?