De i-lead generator app

Elke exposant of deelnemer aan een beurs of event worstelt met hetzelfde dilemma: hoe scoor ik bij een beursdeelname de meeste leads en hoe zet ik die leads zo efficiënt mogelijk om tot directe saleskansen, zodat ik de investering in de beursdeelname terugverdien?
De lead generator app van i-tee media solutions biedt uitkomst! De lead generator is op beurzen en events een ideale sales moderator!

Dé app voor extra leads op events en expo
Veel van de voor jou interessante bezoekers hebben een volle agenda met afspraken. Zij zijn doelgericht. Het is een kunst deze mensen te verleiden om de tijd te nemen en relevante data beschikbaar te stellen waarmee jij hun kunt kwalificeren als lead. 
De expo-app rust nooit, doet geheel zelfstandig haar werk en scheidt op een snelle, efficiënte methode tussen alle bezoekers het kaf van het koren. Ze valt op, daagt uit, informeert en selecteert de juiste leads en dat alles super-efficiënt en klantvriendelijk. Deze “digitale voorselectie” is een win-win deal voor jou én voor de bezoeker en resulteert in waardevolle leads, terwijl jij en je team met klanten bezig zijn.

Alleen juiste leads
De content van de app is zodanig ingericht dat deze alleen de voor jou zakelijk interessante bezoekers verleidt. Korte video’s informeren hen over de nieuwste ontwikkelingen en slim ingestelde polls leiden tot het filteren van uiteindelijk de juiste leads. Dit alles gebeurt in minimale tijd. Iedereen blij.

De expo-app altijd beschikbaar en ook offline inzetbaar!
Elke standmanager, elke marketeer en salesmanager, waar in de wereld ook, kan de expo-app downloaden en ontvangt de juiste inlog-link. Met elkaar richten we de 1e versie goed in. Voor elke deelname kan deze zelf eenvoudig op maat aangepast worden, ook in diverse talen! De app bevat zelfs een handige tool om, indien gewenst, direct op de Ipad een salesafspraak te maken.   
Hoewel de app via een overzichtelijk CMS online gemanaged wordt, kan zij haar werk op beurzen en events ook offline uitvoeren. Gehannes met stotterende of dure WIFI verbindingen is voorgoed verleden tijd. Ingevoerde data worden later online eenvoudig ‘uitgelezen’ en geëxporteerd, klaar voor de follow-up. 

Van leads genereren naar salesactivatie
De opbrengst aan lead data wordt in het CRM van de app voorbereid voor de follow up: een doelgerichte salesactivatie. We kunnen dergelijke campagnes instellen tot een slimme marketing automation. De expo-app doet Marketing naadloos overgaan in Sales: het is het ideale scenario van elke deelnemer aan vakbeurzen en zakelijke evenementen.   

lead generator app

Content ook bruikbaar op websites en social media
Het inzetten van de expo-app staat niet op zichzelf. Ze zet aan tot verkoopgerichte vervolgacties en bovendien levert het gebruik van de expo-app voldoende content op om deze ook in te zetten op websites en social media. Zo snijdt het mes aan twee kanten en profiteer je dubbel van deze digitale lead generator. 

Ook benieuwd naar een demo van dé expo-app? Neem vrijblijvend contact met ons op.
i-lead generator dashboard resultaten
i-lead generator dashboard resultaten
i-lead generator app tablet
i-lead generator app tablet
i-lead generator startpagina
i-lead generator startpagina
i-lead generator login per event
i-lead generator login per event
i-lead generator forms
i-lead generator forms

Ja, ik wil een gratis quickscan van mijn online kansen

Neem contact op