Kennisplatform Elektro Magnetische Velden (EMV) & Gezondheid 

Het online Kennisplatform Elektro Magnetische Velden (EMV) & Gezondheid heeft onder meer als doel wetenschappelijke kennis over elektromagnetische velden toegankelijk en begrijpelijk te maken. Een nationaal samenwerkingsverband van instituten en leveranciers rondom EMV wil zowel burgers als professionals informeren over de gezondheidseffecten van deze velden rondom (onderdelen van) het elektriciteitsnetwerk en hoogspanningslijnen, bij zendmasten, WIFI en mobiele telefoons en bij diagnostische apparatuur in ziekenhuizen en bij meer. 
De website omvat een scala aan onderwerpen over deze elektrogevoeligheden met vele wetenschappelijke onderzoeken en andere objectieve informatie. Hoe categoriseer je op een website deze onderwerpen overzichtelijk en hoe creëer je een logische zoekroute binnen al deze publiekelijk beschikbare bronnen?

I-tee media solutions ontwierp de website en stelde een logische indeling op, die reeds enkele jaren keurig wordt nagevolgd door het integrale web coördinatieteam en wordt voorzien van recente onderzoeken, jaarverslagen en ander actueel nieuws. Vanzelfsprekend staan er nog allerlei extra wensen op ons digitale verlanglijstje zoals online webinars, maar gezien het veelzijdige onderwerp en de brede samenwerking van de veelsoortige wetenschappelijke instituten en organisaties is dit online kennisplatform een mooi bewijs dat wij als online marketing bureau ook dit soort complexe onderwerpen prima over het voetlicht kunnen brengen voor een zeer brede doelgroep. 
 
Kennisplatform webdesign
Kennisplatform webdesign
Kennisplatform tekstschrijven
Kennisplatform tekstschrijven
Kennisplatform SEO (als heatmap analyse)
Kennisplatform SEO (als heatmap analyse)

Ja, ik wil een gratis quickscan van mijn online kansen

Neem contact op