Kennisplatform Elektro Magnetische Velden (EMV) & Gezondheid 

Veelzijdige kennisbank

Het online Kennisplatform Elektro Magnetische Velden (EMV) & Gezondheid heeft onder meer als doel wetenschappelijke kennis over elektromagnetische velden toegankelijk en begrijpelijk te maken. Een nationaal samenwerkingsverband van instituten en leveranciers rondom EMV wil zowel burgers als professionals informeren over de gezondheidseffecten van deze velden rondom (onderdelen van) het elektriciteitsnetwerk en hoogspanningslijnen, bij zendmasten, WIFI en mobiele telefoons en bij diagnostische apparatuur in ziekenhuizen en bij meer. 
De website omvat een scala aan onderwerpen over deze elektrogevoeligheden met vele wetenschappelijke onderzoeken en andere objectieve informatie. Hoe categoriseer je op een website deze onderwerpen overzichtelijk en hoe creëer je een logische zoekroute binnen al deze publiekelijk beschikbare bronnen?
Deze kennisbank heeft vele eigenschappen, zoals:
  • Elastische zoekfuncties
  • Nieuwsberichten
  • Archief
  • Intern dashboard resultaatmeting
  • Deelnemersrechten
  • Landingspagina's
  • Mail- en deelfuncties
I-tee media solutions levert kennisbanken op maat. Vraag ons gerust naar de vele mogelijkheden.

Ontwerp en online marketing kennisbank

I-tee media solutions ontwierp voor het Kennisplatform EMV de hele website en stelde een logische indeling op, die reeds enkele jaren keurig wordt nagevolgd door het integrale web coördinatieteam en wordt voorzien van recente onderzoeken, jaarverslagen en ander actueel nieuws. Vanzelfsprekend staan er nog allerlei extra wensen op ons digitale verlanglijstje zoals het kunnen aanbieden van online webinars en het interactief deeelnemen aan debatvormen. Gezien het veelzijdige onderwerp en de brede samenwerking van de veelsoortige wetenschappelijke instituten en organisaties is dit online kennisplatform reeds nu een mooi bewijs dat wij als online marketing bureau ook dit soort complexe onderwerpen prima over het voetlicht kunnen brengen. 

Inmiddels wisselwerking vraag en aanbod

En ook daar zit ons onderscheidend vermogen bij onze kennisbanken en kennisplatforms: we bouwen niet alleen zo'n kennisbank op, we promoten ook de kennisbank bij de diverse relevante doelgroepen. Onze kennis van online marketing en het opzetten van promotionele campagnes, zowel online als offline, zijn een sterke troef gebleken in de wederzijdse samenwerking. Inmiddels komt het merendeel via SEO op de website via het aanbod onderwerpen op het Kennisplatform. Dagelijks bezoeken nu ruim 8000 mensen het Kennisplatform om hun kennis over en rondom elektromagnetische velden te vergroten en net zo belangrijk: ze waarderen het aanbod. De klant én wij zijn hier zeer trots op. We volgen de bezoekersstromen maandelijks en stemmen daarop de webstructuur en het aanbod af. Zo ontstaat een mooie actuele wisselwerking van vraag en aanbod van kennis.

Kennisplatform werkzaamheden i-tee
Kennisplatform Homepage
Kennisplatform Homepage
Kennisplatform Onderwerpen
Kennisplatform Onderwerpen
Kennisplatform Nieuws
Kennisplatform Nieuws
Kennisplatform SEO (als heatmap analyse)
Kennisplatform SEO (als heatmap analyse)

Ja, ik wil een gratis quickscan van mijn online kansen

Neem contact op