Klinkenberg Wonen

Een van onze oudste en dus meest trouwe klanten is het familiebedrijf Klinkenberg, met hun showroom exclusief gevestigd op de meubelboulevard van Amstelhoek. In onze regio is Klinkenberg Wonen een begrip voor maatwerk interieurprojecten en voor een compleet assortiment aan merk-meubelen.  

I-tee media solutions is verantwoordelijk voor hun online presentatie inclusief een webshop met meer dan 350 artikelen: kasten, tafels, meubels, bedden, verlichting en een brede outlet met meer goedkope aanbiedingen.
De webshop is door ons compleet op maat gemaakt en voorzien van actuele tools, als active search en vele filtermogelijkheden, als op prijs, type, merk, soorten, maten, en ook met wat andere mensen nog meer bekeken. Bezoekers kunnen in de online outlet diverse opties nemen op het getoonde meubilair, wat aan de voorkant van de website direct getoond wordt met labels als Gereserveerd, Verkocht of Op proef.

Met een (lokaal)gerichte SEO strategie houden we het bezoekersaantal op peil en analyseren we zorgvuldig de resultaten. 
In al die jaren is de huidige website reeds de 3e upgrade die we voor de familie Klinkenberg mogen verzorgen en onderhouden, tot volle tevredenheid en hopelijk voor nog vele jaren. 
 
Klinkenberg webdesign & webshop
Klinkenberg webdesign & webshop
Klinkenberg webshop configurator (samenstellen modules)
Klinkenberg webshop configurator (samenstellen modules)
Klinkenberg SEO
Klinkenberg SEO

Ja, ik wil een gratis quickscan van mijn online kansen

Neem contact op