Deze app scoort leads

Het is de nachtmerrie van elke exposant: interessante bezoekers die op een beurs toch zomaar je stand voorbij lopen. Elke exposant worstelt ermee.  Hoe scoor ik uit al die beurs- of eventbezoekers de meeste leads en hoe zet ik al die beursleads vervolgens zo efficiënt mogelijk om tot sales gekwalificeerde prospects? 
Onze lead generator app biedt uitkomst! Deze app scoort op beurzen en events leads, die je anders welicht gemist zou hebben en zet die automatisch om naar sales kansen. Zo kan de investering in de beursdeelname maximaal terugverdiend kan worden.

Mis geen leads: gebruik dé leadsapp op events en beurzen
Veel van de voor jou interessante bezoekers hebben een volle beursagenda met afspraken. Zij bezoeken een event doelgericht en kunnen dus zomaar jouw stand voorbij lopen. Het is de kunst ook deze drukbezette mensen te verleiden om voor jou de tijd te nemen en relevante data beschikbaar te stellen, zodat jij aan de slag kunt met een passende sales opvolging. Zo maak je van passanten leads en vervolgens prospects. 
Onze expo-app is hierop volledig ingesteld. Ze valt op, daagt uit, informeert en selecteert de juiste leads en dat alles super-efficiënt en klantvriendelijk. De app rust nooit, doet geheel zelfstandig haar werk en scheidt op een snelle, efficiënte methode het kaf van het koren tussen alle bezoekers. Deze “digitale voorselectie” is een win-win deal voor jou én voor de bezoeker en resulteert in waardevolle leads, terwijl jij en je team op de stand met andere klanten bezig zijn.

Alleen de juiste leads
De content van de app is zodanig ingericht dat deze alleen de voor jou zakelijk interessante bezoekers verleidt. Korte video’s informeren hen over de nieuwste ontwikkelingen en slim ingestelde polls leiden tot het filteren van uiteindelijk de juiste leads. Dit alles gebeurt in minimale tijd. Iedereen blij.

De lead generator app is overal beschikbaar en ook offline inzetbaar!
Waar ter wereld ook, elke standmanager, elke marketeer en salesmanager kan de expo-app downloaden en gebruiken via een speciale inlog-link. Met elkaar richten we de 1e versie goed in. Voor elke volgende deelname kan deze zelf eenvoudig per event op maat aangepast worden, ook in diverse talen! De app bevat zelfs een handige tool om direct op de Ipad een salesafspraak te maken.   
Hoewel de app online gemanaged wordt, kan zij haar werk op beurzen en events ook offline uitvoeren. Gehannes met stotterende of dure WIFI verbindingen is voorgoed verleden tijd. Ingevoerde data worden later online eenvoudig ‘uitgelezen’ en geëxporteerd, klaar voor een doelgerichte follow-up, die automatisch is ingesteld. 

Van leads naar salesactivatie
Alle lead data worden via marketing automation direct doorgezet naar een effectieve salesactivatie. De lead generator-app laat Marketing naadloos overgaan in Sales, Het einddoel is duidelijk: meer omzet op beurzen en events. De app is daarvoor het ideale scenario van elke deelnemer aan vakbeurzen en zakelijke evenementen.   

lead-generator-app-proces

Alle plussen van de lead generator op een rij 
De lead generator is op events dé ideale brug van outbound naar inbound marketing:
- iPad-vriendelijk instelbaar voor optimaal mobiel gebruik
- Onbeperkt inzetbaar, op elk soort event (B2B en B2C)
- Multilingual
- Centraal beheer (online), lokaal gebruik (online óf ook offline!. Niet meer afhankelijk van internet.)
- Zelf instelbare content per event (maximale relevantie)
- Leads vullen zelf data in: qualified sales
- Export naar CRM volgsysteem per event (post-event contact strategie)
- Volgt elke lead automatisch op met de juiste sales actie
- Maatwerk altijd mogelijk
En dat is niet alles.
  
Content ook bruikbaar op websites en social media

Het inzetten van de app hoeft niet op zichzelf te staan. Ze genereert enerzijds leads en zet  aan tot verkoopgerichte vervolgacties. Anderzijds lkan de visuele content voor de app ook toegepast op je website en social media. Zo snijdt het mes aan twee kanten en profiteer je dubbel van deze digitale lead generator. 

Ook benieuwd naar een demo van dé lead generator-app? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze op maat gemaakte sites
hebben een vriendelijke prijs.

Neem contact op