Online marketing maakt je zichtbaar

Bij online marketing denken veel mensen aan Google marketing, dus SEO en SEA.  Het gaat echter verder. Het gaat om alle online mogelijkheden in te zetten om jouw dienst of product zo zichtbaar en aantrekkelijk mogelijk te maken voor de juiste doelgroepen. En, om al deze acties zo goed mogelijk te monitoren op resultaat. Maar welke opties zijn voor jouw bedrijf het meest effectief? 
Wij gaan graag een keer met je rond de tafel zitten om te kijken waar en hoe we je met online marketing kunnen helpen, of het nu gaat om beter met Google gevonden te worden of om bijvoorbeeld je website zo in te richten dat op maat de juiste acties aan bezoekers worden getoond of dat offerte-aanvragen automatisch worden opgevolgd of dat producten zelf online kunnen worden samengesteld. Wij hebben al veel van onze opdrachtgevers zoveel beter zichtbaar en efficienter gemaakt naar een hogere omzet. Jouw succes is ons succes.    

Wij zijn SEO SPECIALIST. Profiteer van onze gratis aanbieding.   

SEO is de meest bekende vorm van online marketing. Met behulp van SEO verbeter je jouw website met als doel hogere posities te krijgen in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Hoe hoger jouw website scoort op relevante zoekwoorden, hoe groter de kans is dat mensen jouw website bezoeken. Goede SEO maakt je dus meer zichtbaar, zorgt dat je als een authoriteit wordt gezien en bespaart je dure advertentiekosten op internet. 
Maar SEO is complex en de spelregels bij Google veranderen continu. Wij zijn de SEO-specialist voor het MKB, dus voor jou. Wij zorgen onder meer dat je de juiste SEO-teksten maakt, gebaseerd op jouw relevante zoekwoorden. 
Daarvoor moet je echter wel de juiste Google analyse-programma's hebben..... Maar geen nood! Wij hebben de  juiste analyse-tools en bepalen jouw zoekwoorden gratis! Een mooi begin om te werken aan meer zichtbaarheid! En als je dat wilt, schrijven we samen jouw SEO-teksten.   

Ja, ook ik wil graag gratis mijn zoekwoorden weten!
Maak een afspraak

Weten wat jouw concurrentie online doet? Aan tafel!  

Online marketing houdt veel in. Stap voor stap willen we daarmee jouw bedrijf beter zichtbaar maken dan je concurrenten. Kom eens bij ons aan tafel. Je zult verrast zijn hoe we direct in dit eerste gesprek al de internetprestaties van jou en je directe concurrenten al in beeld hebben en waar we samen online kansen zien. En dat gesprek kost je niets. Wil je daarna verder met ons, dan hebben we een concrete intake lijst opgesteld om te bepalen waar we samen direct al stappen kunnen maken en waar we wat rustiger aan kunnen op weg naar een website die voldoet aan de online marketing eisen van nu en die de concurrentie aankan, herstel: vóór blijft. Zijn we het over de aanpak eens, dan gaan we keihard aan de slag/ We hebben diverse abonnementen zodat je elke maand precies weet waar je aan toe bent en wat de resultaten zijn.   

Nieuwsgierig naar wat jouw concurrenten online doen?
Maak een afspraak

Online marketing die zorgt dat je gezien wordt

In een steeds digitaler wordende wereld is het als ondernemer essentieel om bij te blijven. Misschien zie je er wel tegenop om (wederom) een nieuwe website of webshop op te zetten, maar we nemen alle mogelijke zorgen weg en zetten ons in voor de ontwikkeling van jouw bedrijf met gloednieuwe online platforms. Hier geloven we sterk in. We zijn in staat om jouw online bedrijfsvoering volledig te integreren, zodat we kunnen fungeren als jouw toegewijde communicatiepartners. Dit hebben we reeds bewezen voor anderen, en dat is waar we voor staan. Ons doel blijft om een perfecte website of webshop te leveren voor moderne MKB-ondernemers, terwijl we jou zoveel mogelijk ontlasten op het gebied van communicatie. Onze uitgebreide kennis, ervaring, inzet en passie voor online marketing staan tot jouw beschikking. We gaan graag met je aan tafel.

Onze allround digitale expertises

Voor online marketing beschikken we over team specialisten in huis en samen met ons SEO-team in India zijn we tot nog veel meer in staat, tegen aantrekkelijke MKB-tarieven. Jij profiteert van jarenlange ervaring en kennis.  

SEO
95%
SEA
75%
Mail (marketing automation)
90%
Monitoring & analyse
95%