i-cms : het zorgeloze CMS voor het MKB

Als je gaat bouwen dan wil je dat met het beste gereedschap doen. Tenminste wij wel. Zeker voor zo’n belangrijk bedrijfskapitaal als een website en een webshop. Daarom hebben de specialisten van i-tee media solutions het beste CMS systeem voor het MKB gebouwd en samengesteld op 1 platform. Het i-CMS is uniek, degelijk, beproefd, betrouwbaar en veilig. Bovendien weet je dat wij jou overal mee helpen: alles is mogelijk.

 

lees meer  

Lead-generator app : maak van bezoekers prospects!

De lead generator-app werft leads en doet deze naadloos overgaan naar follow-up campagnes voor sales-activatie: het ideale scenario van elke omzetgerichte deelnemer aan vakbeurzen en zakelijke evenementen.

 

Lees meer  

i-flipbook : geef je PDF meer magic!

Maak van je PDF een online magazine! Je uploadt een gewone PDF naar het platform van i-flipbook en de magic begins. Direct is de PDF mooi 'bladerbaar' en via e-mail of social media eenvoudig te verspreiden. Maar er is nog veel meer mogelijk. I-flipbook maak jouw PDF interactief en je kunt haar verrijken met bijvoorbeeld video’s uit YouTube of met hotlinks naar andere websites of documenten.

 

lees meer  

i-control app : dé inspectie-app van NL

De i-control App is ontwikkeld voor de noodzakelijke inspecties die bij schoonmaak en bouw moeten worden uitgevoerd. UItgevoerde werkzaamheden worden eenvoudig gerapporteerd en aangetroffen misstanden gedocumenteerd. Automatisch wordt zo een dossier opgebouwd en een inspectierapport gegenereerd. Handig toch?

 

lees meer  

Project-uren app : eindelijk je projecturen in de hand

Met onze online registratietool Crazy Mango heb je altijd inzicht in de voortgang van de  projecten, taken en uren van je medewerkers en natuurlijk van jezelf. Vanuit Crazy Mango genereer je heel eenvoudig overzichten zodat je altijd de laatste stand van zaken bij de hand hebt.

 

Lees meer