Resultaat

 > Bereik

meer bezoekers
meer bestellingen

 

 

Otto Bloemkunst

wat was het doel?

De eisen die Otto Bloemkunst aan de website stelt zijn duidelijk: De site moet een goede impressie geven van de kwaliteit die Otto Bloemkunst levert, duidelijk maken waar de zaak gevestigd is en zowel online als mobiel een duidelijke bestelknop voor de webshop hebben.

 

wat hebben wij gedaan?

We hebben voor Otto Bloemkunst een compacte website gemaakt die meteen opvalt door fleurig kleurgebruik. Bloemen groot in beeld, heldere navigatie en duidelijke opties. Door handgeschreven teksten ontstaat er een persoonlijk gevoel. Door op de webshop te klikken, opent de fleurop-shop en kan de bezoeker, positief gestemd door deze eerste kennismaking, een boeket bestellen.

 

wat hebben we bereikt?

De nieuwe website van Otto Bloemkunst ziet er aantrekkelijk uit, de seizoensgebonden banners kunnen gemakkelijk wisselen en zowel de website als de webshop zijn goed vindbaar. Resultaat; meer bezoekers op de website, meer bezoekers in de winkel en meer online bestellingen.
 

website Otto Bloemkunst
Impressie

kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die i-tee media solutions u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bent altijd welkom bij ons op kantoor in Uithoorn.