Wie aan online marketing ‘doet’, wil weten wat een goede strategie is en welke het meest oplevert. Logisch. Een van de eerste stappen is een analytisch hulpprogramma om de resultaten in kaart te brengen: het programma Search Engine Ranking. 
Via een SE Ranking onderzoek bepaal je de juiste, voor jou meest kansrijke zoekwoorden en check je wat je concurrenten daarmee doen. Het is een beproefd hulpmiddel om je zoekwoorden-strategie te verbeteren. Wij helpen je om zo beter te worden dan jouw concurrentie. 

Kansrijke zoekwoorden

Via SE Ranking onderzoek en bepaal je de juiste, voor jou meest kansrijke zoekwoorden en check je wat je concurrenten daarmee doen. Het is een gebruikersvriendelijk hulpmiddel om je zoekwoorden-strategie in kaart te brengen. We monitoren hiermee bijvoorbeeld de positie van je zoekwoorden in de Google zoekmachine ten opzichte van die van je concurrenten en monitoren waarom ze in de ranking stijgen of juist dalen binnen Google.

Ranken met je concurrenten

SE Ranking is niet het enige programma daarvoor, wel een zeer bekende. Deze rankingprogramma’s zijn niet gratis en bovendien moet je hiermee leren werken, de juiste instellingen aanmaken en de opgeleverde statistieken goed leren interpreteren. Bovendien zijn er wat technische acties uit te voeren. De website moet aan Google Analytics gekoppeld worden, zoekwoorden moeten doorgegeven en gegroepeerd worden en zo meer.
We helpen je daarbij graag. I-tee heeft deze kennis en ervaren ranking masters in huis en checkt periodiek de gemiddelde posities van je zoekwoorden en de herkomst van het bezoekersverkeer.
Zo houdt je de vingers aan de knoppen en versterk je je positie binnen Google.

Dashboards bieden inzicht

I-tee helpt je met op maat ingestelde ranking-dashboards, ook per pagina
Met onze ranking-dashboards zorgen we ervoor dat we een goed beeld krijgen van de resultaten van jouw zoekwoorden per periode per website. Maar er is meer informatie via het dashboard te beoordelen:
A.    We bekijken je concurrenten
Niet iedereen is zo professioneel bezig met online marketing als wij. Wij zien wat jouw concurrenten doen en helpen jou ze voorbij te gaan. We zien waar jouw kansen liggen, welke zoekwoorden goed scoren en welke niet. We zetten jouw resultaten af tegen die van je concurrenten en komen met suggesties ze nog meer te verbeteren.
B.    We checken de technische conditie van je website
Via enkele audits checken we je website op technische gebreken, op de laadsnelheid, op  interne en externe links en op de instellingen van je tags en titels bij pagina’s en afbeeldingen. Het is een lastig klusje om dit goed bij te houden, maar juist daarom een belangrijke: niet iedereen doet dit. En dus is hier vaak veel voordeel mee te behalen.
C.    We managen je backlinks  
Google hecht aan het aantal links binnen je website een bepaalde status, een autoriteit. Het loont daarom backlinks te ‘verzamelen’ en het aantal te laten opwegen ten opzichte van de concurrentie. We supporten je om links toe te voegen aan je website, soms zelfs met vele tientallen.
D.    We zetten speciale SEO-pagina’s voor je op (landing pagina’s)
Meestal loont het voor speciale onderwerpen, diensten of producten om extra pagina’s aan te maken die optimaal zijn ingesteld voor Google. We noemen deze speciale SEO pagina’s: landing pagina’s. 
Onze stapsgewijze aanpak om dit soort pagina’s op te zetten is zeer succesvol, leidt gaandeweg tot steeds meer inzicht in jouw ranking resultaten en is een mooie opstap naar het vervolgens SE-optimaler instellen van de hele website.

“Ranking marketing” plan 

Met plezier stellen we een plan van aanpak op om jouw website goed in te stellen en via dashboards te monitoren.  In grote lijnen komt dit plan hierop neer:
1.    Een slimme strategie en een marktconform budget bepalen en een overzichtelijke planning opstellen
2.    Het instellen van goede monitor-meetpunten
3.    Een zoekwoorden onderzoek en implementatie 
4.    On-page zoekmachine optimalisatie
5.    Website zoekmachine optimalisatie 

Gratis Google Quickscan

Wie wil er nu niet beter vindbaar zijn in Google? Maar wil jij bovenaan komen en daar blijven? Vraag dan om onze gratis Google Quickscan . Samen zien we zo waar er voor jou kansen liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie en maken we een concreet plan van aanpak. Neem gewoon vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar onze cases?

Onze cases bewijzen wat we zeggen. Klik hier