software

Voor uw online zichtbaarheid en het vergemakkelijken van bepaalde facetten van uw bedrijfsvoering ontwikkelden wij in eigen beheer diverse applicaties.

Heeft u specifieke wensen die geen standaardoplossing vragen dan ontwikkelen wij de juiste software voor u. Immers iets maken dat voldoet aan uw specifieke wensen zien wij als een uitdaging. Vooraf bespreken we uw wensen uiteraard zeer uitgebreid. Zo komen wij tot een voorstel op maat en spreken we vooraf duidelijk af wat het project gaat kosten en wat de ontwikkeltijd zal zijn. Dus de doorlooptijd en de kosten staan vast.  
Zodra we met onze teams gaan starten met het bouwen van het product onderhouden we regelmatig contact en informeren wij u over de voortgang. Zo krijgt u inzicht in het project en kijkt u makkelijk mee naar het resultaat middels toegang tot onze testomgevingen. Bijsturen van de functionaliteiten en het eindresultaat is zo gaandeweg het project nog mogelijk. Wij bieden u dus flexibiliteit.

Op deze manier realiseren we op een efficiënte, snelle en vooral creatieve manier de beste resultaten. Meer weten?

Bespreek uw ideeën met ons

kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die i-tee media solutions u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bent altijd welkom bij ons op kantoor in Uithoorn.