Team Holland en India: garantie voor continuïteit

Een uniek team online specialisten

I-tee media solutions is opgericht in 2010, het tijdvak van de opkomst van mobiele devices en de doorbraak van Google. In enkele jaren tijd hebben we ons sterk ontwikkeld in zowel webdevelopment als online marketing. Deze groei komt mede tot stand door ons inmiddels flink uitgebouwde team van technische web- en app engineers en Google data analisten in India. “Team India” is bij I-tee media solutions geen afstandelijk buitenlandse club mensen, maar ons Indiase team is reeds meer dan 10 jaar volledig geintegreeerd in i-tee media solutions Nederland.  Strategie, marketing know-how, creativiteit en planning zijn geborgd bij de online marketing specialisten en UX-designers van Team Holland. Back-end techniek, app- en webdevelopment en Google data analyses worden naadloos opgepakt door Team India. Beide teams zijn zo al jaren een gouden combinatie van online kennis en daadkracht.  
Door deze unieke hybride structuur, met teams in Holland en India, zijn onze tarieven zeer betaalbaar en kunnen we, indien nodig, onze slagkracht eenvoudig opschalen.  Met andere woorden: klanten lopen bij ons letterlijk niet tegen grenzen aan.

​Onze klantengroep is ondernemend Nederland en in het bijzonder het MKB: een energieke bedrijfssector die digitaal-technologische vernieuwingen adequaat oppakt én doorvoert. Een sector, met wellicht wat lichtere online budgetten, maar met ondernemers vol beslissingskracht en innovatief vermogen, die begrijpen dat een goede online aanwezigheid essentieel is voor hun bedrijfssucces.
Hoe breed onze online support ook is, onze klanten hebben 1 aanspreekpunt bij ons webbureau in Uithoorn. De werksfeer zowel intern als met onze klanten is informeel en zeer betrokken. Dit biedt ons de bewegingsruimte om te kunnen doen waar we goed in zijn: een online marketing partner zijn die net zo pro-actief meedenkt en slagvaardig handelt als onze klant, de MKB ondernemer. 

Beheersbaarheid en support van onze pakketten
Ons CMS systeem is uitgegroeid tot het meest complete website management systeem dat je je als MKB ondernemer kunt wensen. Er zijn inmiddels duizenden tevreden gebruikers van ons i-CMS op allerlei systemen. Het CMS is supergebruiksvriendelijk en je bepaalt zelf wat je online wilt publiceren of niet. Bovendien heb je altijd de support van onze alerte, persoonlijke help-service. We zijn geen standaard template toepassers (zoals vaak bij WordPress), maar richten elke web app, website of webshop volledig naar wens in en reiken je de tools aan om de content eenvoudig bij te houden. Je gaat zo er zelf snel en gemakkelijk mee aan de slag. 
Meer informatie lees je op: https://www.i-tee.nl/i-cms/

Request for Changes
Zijn er gaandeweg vernieuwingen nodig of extra wensen? Geen probleem. Dat regelen we met onze ervaren teams zo snel mogelijk. Zo heb je altijd de zekerheid van een actuele, gebruiksvriendelijke website of app, die met jouw ambitie meegroeit. 
Doordat we progressieve web apps zelf bouwen, onder eigen beheer, zijn we niet afhankelijk van wachttijden bij anderen, als bij App Stores en externe ontwikkelaars.

Wij doen de noodzakelijke updates
Onze apps en websites bouwen én onderhouden we in de wereldwijd meest gangbare programmeertaal (PHP). Technische bugs worden ondervangen in de diverse testfasen en on-going kosteloos opgelost. Het systeem wordt binnen de overeenkomst door onszelf zorgeloos up-to-date gehouden.
Het kan wel zijn dat wereldwijd basisscripts als PHP of ingestelde systeembeveiligingen noodzakelijke updates vereisen, net als bij Windows. Deze extern bepaalde support condities voeren we na kennisgeving op offerte-basis voor je door.
We zijn vanzelfsprekend niet verantwoordelijk voor bugs veroorzaakt bij of door externe (op API-gebaseerde) koppelingen, als bij betaal- of voorraadbeheersystemen.

SLA
Wij hanteren voor webhosting een SLA Silver 24/7 overeenkomst. Onze reactietijd bij telefonische melding is 4 uur. Buiten kantoortijden 8 uur (afhankelijk van onze afspraken). Er wordt elke dag een backup van de VPS server gemaakt van de bestanden en de database gemaakt. Retentie tijd is 1 week (1 Full backup per week daarna dagelijks incremential). Op al onze leveringen en diensten zijn de ICT-Office (Algemene) Voorwaarden van toepassing. Onze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 30174840