Een uniek team online specialisten

I-tee media solutions is opgericht in 2010, het tijdvak van de opkomst van mobiele devices en de doorbraak van Google. In enkele jaren tijd hebben we ons sterk ontwikkeld in zowel webdevelopment als online marketing. Vanaf het begin staat de visie op het benutten van internationale samenwerking centraal, maar wel een die solide en stabiel is. We hebben daarom een eigen i-tee India opgebouwd: een team van technische web- en app engineers en Google data analisten in India. I-tee India is volledig geintegreeerd in i-tee Nederland. Strategie, marketing know-how, creativiteit, UX design en planning zijn geborgd bij de online marketing specialisten en UX-designers van i-tee Nederland. Back-end techniek, app- en webdevelopment en Google data analyses worden naadloos opgepakt door i-tee India. Zo zijn we uitgegroeid tot een MKB webbureau met een slagvaardige combinatie van online marketing en webdevelopment. Een modern online marketingbureau die denkt en handelt in mogelijkheden in plaats van binnen grenzen. En dat merkt u als ondernemer in uw portemonnee. Door onze unieke hybride structuur zijn onze tarieven zeer betaalbaar en kunnen we, indien nodig, onze slagkracht eenvoudig opschalen.  Kom daar tegenwoordig nog maar eens om bij een ander bureau in deze arbeidskrapte en onzekere tijden. Met andere woorden: wij kennen letterlijk geen grenzen en groeien mee met u, want we denken in: alles is mogelijk.

​Onze klantengroep is ondernemend Nederland en in het bijzonder het MKB: een energieke bedrijfssector die digitaal-technologische vernieuwingen adequaat oppakt én doorvoert. Een sector, met wellicht wat lichtere online budgetten, maar met ondernemers vol beslissingskracht en innovatief vermogen, die begrijpen dat een goede online aanwezigheid essentieel is voor hun bedrijfssucces.
Onze klanten hebben 1 aanspreekpunt bij ons webbureau in Uithoorn. De werksfeer zowel intern als met onze klanten is informeel en zeer betrokken. Dit biedt ons de bewegingsruimte om te kunnen doen waar we goed in zijn: een online marketing partner zijn die net zo pro-actief meedenkt en slagvaardig handelt als onze klant, de MKB ondernemer. 

Beheersbaarheid en support van onze pakketten
Wij beheersen diverse platforms als WordPress en WooCommerce. Daarnaast is ons eigen I-CMS systeem is uitgegroeid tot het meest complete website management systeem dat je je als MKB ondernemer kunt wensen. Er zijn inmiddels honderden tevreden gebruikers. Welk CMS je ook kiest, je bepaalt zelf wat je allemaal online wilt publiceren. Daarbij heb je altijd de support van onze persoonlijke help-service. We zijn geen standaard template toepassers, maar richten elke web app, website of webshop volledig naar wens in en reiken je de tools aan om de content eenvoudig zelf bij te houden. Zo ga je zonder gepuzzel, snel en gemakkelijk met je website aan de slag. 

Request for Changes? Kom maar op!
Ons CMS systeem is ontwikkeld voor de meest uiteenlopende wensen die een moderne ondernemer aan zijn/haar website of webshop kan stellen. Zijn er gaandeweg toch vernieuwingen nodig of extra wensen? Geen probleem. Dat regelen en maken we met ons team in India zo snel mogelijk. Zo heb je altijd de zekerheid van een actuele, gebruiksvriendelijke website of webshop, die met jouw ambitie meegroeit. Daarom bestaat de band met onze klanten uit vele jaren, ook nog vanaf ons begin in 2010. Wij zijn niet afhankelijk van externe ontwikkelaars. Wij groeien gewoon zelf met onze klanten mee (en andersom).

Geen zorgen. Wij doen de noodzakelijke updates.
Onze websites bouwen én onderhouden we in de wereldwijd meest gangbare programmeertaal (PHP). Technische bugs worden ondervangen in de diverse testfasen en on-going kosteloos opgelost. Het systeem wordt binnen de overeenkomst door onszelf zorgeloos up-to-date gehouden. Het kan wel zijn dat wereldwijd basisscripts als PHP of ingestelde systeembeveiligingen noodzakelijke updates vereisen, net als bij Windows. Deze extern bepaalde support condities voeren we na kennisgeving op offerte-basis voor je door.
We zijn vanzelfsprekend niet verantwoordelijk voor andere interne en externe systemen, die binnen ondernemingen worden gevoerd, als CRM of ICT.

Op al onze leveringen en diensten zijn de ICT-Office NL Digitaal Voorwaarden van toepassing. Onze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 30174840 

Hi talent! We hebben altijd ruimte voor een collega met passie voor online

Neem contact met ons op