tekst en beeld

Het schrijven van wervende en overtuigende teksten is een vak apart. Wat zorgt er voor dat uw lezer geboeid blijft en gemotiveerd wordt om uw product te kopen of dienst af te nemen?

Tekst is dus belangrijk voor een website maar minstens zo belangrijk is het juiste beeldmateriaal. Niet alleen draagt een goede tekst met de juiste woorden bij aan de vindbaarheid van de website maar een goede tekst houdt de lezer 'vast'. Echter we weten inmiddels dat woorden alleen de website bezoeker maar voor een korte tijd kunnen boeien. Visuele content is minstens zo belangrijk en misschien nog wel belangrijker. Beeld geeft tekst kracht, het houdt de bezoeker vast en helpt de bezoeker om de boodschap te onthouden en te delen met anderen. De reden hiervoor is heel eenvoudig; wij mensen onthouden beelden makkelijker dan woorden. Wij helpen en adviseren u graag als het gaat om het selecteren en/of creëren van de juiste beelden en het aandragen van de juiste tekst om deze beelden kracht bij te zetten.
 

Bespreek uw ideeën met ons

kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die i-tee media solutions u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bent altijd welkom bij ons op kantoor in Uithoorn.