Tekstschrijven, video en fotografie

Tekstschrijven, video en fotografie

Met i-tee media solutions aan je zijde hoef je je geen zorgen meer te maken over je web-teksten, foto’s of video’s oftewel over je webcontent.
Met plezier schrijven we goede, rake teksten voor je website, je blogs of landingpagina’s. En als het wat meer is, zoals voor brochures en jaarverslagen, dan hebben we een vast team schrijvende freelancers achter de hand. De juiste teksten zorgen ook voor een goede ranking bij Google, in moeilijke woorden: voor een hoge zoekmachine-optimalisatie (SEO). Wij zijn erin gespecialiseerd om de juiste zoekwoorden te verwerken in onze teksten, zodat jouw website beter gevonden wordt dan die van je concurrent.  

Voor mooie fotografie van je producten, van je bedrijfspand en interieur of van je collega’s hebben we onze collega Nick in huis. Nick heeft een derde oog voor het maken van goede foto’s en video’s. Zijn ambitie reikt hoog: ook opnames met een drone zijn mogelijk. We zetten de gemaakte video-opnames om naar aantrekkelijke videoclips voor je website, je social media of corporate presentaties. 
Eén bureau, die voor jou de website maakt én vult met de juiste, goede webcontent. Wij schrijven teksten, maken foto's en video's. Dat scheelt jou heel veel georganiseer, uitleg, moeite en tijd. Natuurlijk kun je dit via het reuzegemakkelijke CMS ook zelf doen.

Vrijblijvend sparren over een
website die wél leads oplevert?

Neem contact op