Tuinplantencentrum

Bereik
> 1.000 unieke bezoekers

Weergaven
> stijging van 63%

Conversies
> 300 nieuwsbrief aanmeldingen

Tuinplantencentrum van der Dussen

wat was het doel?

Tuinplantencentrum Van der Dussen is een familiebedrijf dat ruim 43 jaar geleden is opgericht door Van der Dussen senior. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot de groenspecialist voor zowel de particuliere tuinliefhebber als de professionele hovenier in de regio. Het Tuincentrum wilde een nieuwe frisse uitstraling. We zijn met elkaar rond de tafel gaan zitten en hebben uitgebreid gesproken over de gewenste uitstraling die aansluit bij de doelgroep.
 

wat hebben we gedaan?

Wij hebben een compleet nieuwe huisstijl ontworpen en vervolgens alles aangepakt. Natuurlijk hebben we een nieuwe website gemaakt met een zeer uitgebreide product module. Zo maakt de bezoeker op een eenvoudige manier kennis met het gehele assortiment van Tuinplantencentrum Van der Dussen.
Maar we hebben meer gedaan. De nieuwe huisstijl hebben we doorgevoerd in alle uitingen; van bewegwijzering tot klantenkaarten, van het bestickeren van vrachtauto's tot het maken van prijslabels, van het maken van reclame borden tot het creëren van een nieuwsbrief.
 

wat hebben we bereikt?

Een consistente moderne uitstraling van een tuincentrum met een rijke historie. Meer bereik binnen de groep van professionele hoveniers maar ook meer bereik bij de particuliere tuinliefhebber. 
van der dussen product module
Gevel reclame
vracht wagen

kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die i-tee media solutions u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bent altijd welkom bij ons op kantoor in Uithoorn.