Van Zijtveld installatiespecialisten

Voor de regionale installatie specialist Van Zijtveld ontwierpen en bouwden we een website met een catalogus voor airco’s, warmtepompen en ventilatiesystemen. Reviews van hun klanten zijn korte videotestimonials, die we zelf opgenomen en gemonteerd hebben. We zullen de website met nog meer video gaan uitbreiden, met korte demo-video's hoe je installatie  goed te onderhouden. Alle teksten zijn door ons geschreven. Qua content wordt Van Zijtveld op deze wijze volledig ontzorgd en daar blijft het niet bij. We willen dat Van Zijtveld online goed zichtbaar blijft en niet ondersneeuwd in al het internetgeweld. We ondersteunen deze website daarom met diverse (local) SEO campagnes met zorgvuldig gekozen zoekwoorden. 
Hoewel een warme zomer absoluut bijdraagt aan het verkoopsucces zien we een concrete toename van aanvragen van met name klanten in hun regio. 

Voor het verder up-to-date houden van het productaanbod hebben we het Van Zijtveld nog gemakkelijker gemaakt. De technische informatie wordt vanuit de fabrikant naar ons toegezonden, van waaruit wij de catalogus verder aanvullen en uitbouwen.  Wel conversie, geen zorgen. Dat is werken met i-tee media solution in optima forma.
Van Zijtveld homepage
Van Zijtveld homepage
Van Zijtveld certificeringen
Van Zijtveld certificeringen
Van Zijtveld offerte aanvragen
Van Zijtveld offerte aanvragen
Van Zijtveld FAQ's
Van Zijtveld FAQ's
Van Zijtveld Kies uw airco
Van Zijtveld Kies uw airco

Ja, ik wil een gratis quickscan van mijn online kansen

Neem contact op