Van Zijtveld Airco  

Ter aanvulling op hun corporate website en in eenzelfde grafische huisstijl bouwden we voor de regionale installatie specialist Van Zijtveld een webshop voor specifiek airco’s. De webshop ondersteunen we qua online marketing met onder meer diverse, lokaalgerichte landing pages en veel sociale berichtgeving. De klant houdt zelf de blog bij.
Hoewel een warme zomer absoluut bijdraagt aan het succes van een dergelijke webshop zien we wel degelijk een concrete toename van aanvragen. We zijn trots op de maatwerk tools als de airco configurator en de rekenmodule die het vermogen uitrekent voor de woon- of werkruimte waarvoor een airco bestemd is. Beide tools worden door de mensen thuis of op het werk veelvuldig gebruikt en leiden tot zeer concrete aanvragen en vervolgafspraken. 

Voor het verder up-to-date houden van het productaanbod ontzorgen we Van Zijtveld optimaal. De technische informatie wordt veelal in Excel naar ons toegezonden, van waaruit wij de airco-webshop verder aanvullen en uitbouwen en we vullen deze aan met beelden van de fabrikant.
Zo zijn direct alle SEO instellingen geoptimaliseerd, houden we zelf de regie over de resultaten van de webshop en profiteert Van Zijtveld zorgeloos van de inmiddels opgebouwde succesvolle conversie.
 
Zijtveld airco offerte configurator
Zijtveld airco offerte configurator
Zijtveld webdesign & webshop
Zijtveld webdesign & webshop

Ja, ik wil een gratis quickscan van mijn online kansen

Neem contact op