UX design en data driven websites: speciaal voor het MKB

In een tijdperk waar goede digitale aanwezigheid voor het MKB een sleutel tot succes is, is het vinden van een webbureau dat werkelijk begrijpt wat jouw bedrijf nodig heeft, een cruciale stap. Wij zijn zo'n webbureau, zowel voor webdesign als online marketing.

In ons UX design staat de gebruiker centraal, zodat jouw website niet alleen mooi is maar ook functioneel, intuïtief en afgestemd op de behoeften van jouw doelgroep. Onze ervaren ontwerpers zorgen ervoor dat de gebruiker een plezierige online ervaring heeft. Maar het stopt hier niet, wat ons betreft. Als bedrijf verwacht je immers meer van een website. 

Om jouw website en dus jouw bedrijf werkelijk te laten bloeien, is het doorgronden van data van het gebruikersgedrag essentieel. Met behulp van tools als Google Analytics, SERanking en Hotjar, duiken we diep in de data en meten en analyseren we de dagelijkse prestaties van jouw site. Deze data in combinatie met overzichtelijke concurrentieanalyses stellen jou en ons in staat om jouw markt (nog beter) te begrijpen en om jouw bedrijf glashelder te positioneren en beter zichtbaar te maken. Zo blijf jij jouw directe concurrenten een stap voor.

Bekijk onze projecten eens en maak een afspraak

Slimme websites en webshops

We ontwerpen en bouwen slimme websites en webshops met beproefde modules, die goed onderhouden worden en actueel blijven. We verrijken ze met de juiste content, aantrekkelijke video’s, gerichte call-to-actions en natuurlijk met een aantrekkelijk design.

In een wereld die meer en meer digitaal wordt kun je als ondernemer niet meer achterblijven. Ook al zie je misschien huizenhoog op tegen het inrichten van een (weer) een vernieuwde website of webshop, we zullen je maximaal ontzorgen.

We zijn in staat om jouw online business zo eigen te maken, dat we je kunnen helpen alsof we jouw communicatiecollega’s zijn. Dat hebben we voor anderen bewezen, daar staan we voor.  
Onze websites zijn niet alleen aantrekkelijk zijn maar stimuleren ook de bedrijfsresultaten . Wij zijn niet zomaar een webbureau; wij zijn graag een partner in de digitale marketing van jouw bedrijf. 

Een nieuwe website begint met een open gesprek

Laten we gewoon eens een vrijblijvende afspraak maken. Onze koffie is OK en we hebben thee in allerlei smaken en we vragen goed door (soms zijn er meerdere intake-sessies nodig) en we komen vervolgens met een plan van aanpak voor een website waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Geen lastige uitzoekerij, geen onnodige tijdverspilling, maar gewoon kunnen vertrouwen op onze persoonlijke begeleiding naar een maximaal eindresultaat: een website die voldoet aan alle actuele online marketing eisen en die door onze unieke werkwijze en service bovendien zeer betaalbaar is.

Elk bedrijf is anders. Elk bedrijf wil haar eigen website kunnen samenstellen. Wij leveren websites op maat, gebaseerd op een modulaire opbouw van beproefde features. Onze websites werken zorgeloos en, belangrijk, ze zijn maximaal beveiligd.

Een goed gesprek kan nooit kwaad. Maak een afspraak

Een moderne MKB-ondernemer gaat voor een website van i-tee

In een wereld die meer en meer digitaal wordt kun je als ondernemer niet meer achterblijven. Ook al zie je misschien huizenhoog op tegen het inrichten van (weer) een vernieuwde website of webshop, we zullen je maximaal ontzorgen en je nieuwe websites onzetten voor de ontwikkeling van je onderneming. Daar geloven wij heilig in. We zijn in staat om jouw online business zo eigen te maken, dat we je kunnen helpen alsof we je communicatiecollega’s zijn. Dat hebben we voor anderen bewezen, daar staan we voor. Ons doel is de perfecte website of webshop te leveren voor de moderne MKB ondernemer en daarnaast om jou zo veel mogelijk op het gebied van online communicatie te ondersteunen. Onze jarenlange knowhow, ervaring, inzet en passie voor online marketing staan tot je beschikking. We gaan graag met je aan tafel.

Onze expertises

Samen met ons webdevelopment team in India zijn we tot zeer veel in staat, tegen aantrekkelijke MKB-tarieven. Jij profiteert van onze ervaring en mondiale kennis. 

Technical skills
95%
UX design 
85%
Webdevelopment
90%
Google marketing
95%

Ons eigen I-CMS

De afgelopen 10 jaar is ons CMS (Content Management Systeem) uitgegroeid tot het meest stabiele digitale platform van Nederland om je eigen website te managen. Het vullen van je website met content als teksten, beelden en video’s is zeer gebruiksvriendelijk. Dit CMS is van speciale features voor de moderne MKB ondernemer. Hierbij kun je denken aan kalenders om automatisch een afspraak te maken of modules om je offerte-aanvragen bij te houden (en eenvoudig te exporteren) of tools om je webpagina’s helemaal zelf naar eigen inzicht op te bouwen en te voorzien van promotionele call-to-actions of pop-ups.  
Met ons i-CMS ga je meteen aan de slag. Je hebt geen gedoe met telkens moeilijke updates zoals bij andere CMS systemen als Wordpress. We koppelen er bovendien gelijk een maximale beveiliging aan. En als er extra wensen zijn, dan voegen we die gewoon toe aan je website. Zo groeit dit CMS zorgeloos letterlijk jarenlang mee met elk bedrijf.  Deze rust wil je als ondernemer bij een website. Geen enkel ander CMS biedt dit goede gevoel.