UX design en data driven websites: speciaal voor het MKB

In een tijdperk waar goede digitale aanwezigheid voor het MKB een sleutel tot succes is, is het vinden van een webbureau dat werkelijk begrijpt wat jouw bedrijf nodig heeft, een cruciale stap. Wij zijn zo'n webbureau, zowel voor webdesign als online marketing.

In ons UX design staat de gebruiker centraal, zodat jouw website niet alleen mooi is maar ook functioneel, intuïtief en afgestemd op de behoeften van jouw doelgroep. Onze ervaren ontwerpers zorgen ervoor dat de gebruiker een plezierige online ervaring heeft. Maar het stopt hier niet, wat ons betreft. Als bedrijf verwacht je immers meer van een website. 

Om jouw website en dus jouw bedrijf werkelijk te laten bloeien, is het doorgronden van data van het gebruikersgedrag essentieel. Met behulp van tools als Google Analytics, SERanking en Hotjar, duiken we diep in de data en meten en analyseren we de dagelijkse prestaties van jouw site. Deze data in combinatie met overzichtelijke concurrentieanalyses stellen jou en ons in staat om jouw markt (nog beter) te begrijpen en om jouw bedrijf glashelder te positioneren en beter zichtbaar te maken. Zo blijf jij jouw directe concurrenten een stap voor.

Bekijk onze projecten eens en maak een afspraak

Slimme websites en webshops

We ontwerpen en bouwen slimme websites en webshops met beproefde modules, die goed onderhouden worden en actueel blijven. We verrijken ze met de juiste content, aantrekkelijke video’s, gerichte call-to-actions en natuurlijk met een aantrekkelijk design.

In een wereld die meer en meer digitaal wordt kun je als ondernemer niet meer achterblijven. Ook al zie je misschien huizenhoog op tegen het inrichten van een (weer) een vernieuwde website of webshop, we zullen je maximaal ontzorgen.

We zijn in staat om jouw online business onszelf zo eigen te maken, dat we je helpen alsof we jouw communicatiecollega’s zijn. Dat hebben we voor anderen bewezen, dat is onze kracht. MKB ondernemers dragen zo de zorg over hun online communicatie geheel aan ons over.    
Onze websites zijn niet alleen aantrekkelijk zijn maar stimuleren ook de bedrijfsresultaten. Dat meten we. Wij zijn daarom niet zomaar een webbureau; wij zijn graag 'de digitale marketing-collega' van jouw bedrijf.

Een slimme website+

Offerte op maat, contact binnen 24 uur!

 • Volledige website via WordPress of i-CMS.
 • Optimaal functionerend op mobiele apparaten,
tablets en computers.
 • Flexibele aanpassingsmogelijkheden. Eenvoudig zelf te doen.
 • Dagelijkse back-ups.
 • Voldoet aan de nieuwste veiligheidscriteria en spamfilters.
 • Regelmatige rapportages over de websiteprestaties.
 • Verkoopstimulerende aanvraagformulieren en CTA-banners
 • Zorgeloos beheer en onderhoud van de website.
 • Afgestemd voor maximale zichtbaarheid in zoekmachines als Google en Bing.
 • SEO & SEA nul-meting zoekwoorden met adviesgesprek
 • OPTIE: Ondersteuning SEO & SEA promotie website.
 • OPTIE: Tekst schrijven (zowel commercieel als SEO)
 • OPTIE: Video- (als bedrijfcommercial) & foto-support (als teams en 'werk in actie')
Ja, dit wil ik!

Een complete webshop+

Offerte op maat, contact binnen 24 uur!

 • Complete Webshop (WordPress in combinatie met WooCommerce)
 • Gebruiksvriendelijke online winkelervaring
 • Geïntegreerd met Website+
 • Efficiënt en betrouwbaar afrekenproces.
 • Diverse Betaalopties, Inclusief iDeal
 • Geavanceerde zoek- en filtermogelijkheden
 • Eenvoudige toevoeging van producten aan de webshop
 • SEO-geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google en Bing
 • Geautomatiseerde webshopprocessen, ook op maat
 • Gebruiksvriendelijk beheer voor websitebeheerders
 • SEO & SEA nulmeting zoekwoorden met adviesgesprek
 • OPTIE: SEO & SEA promotieondersteuning
 • OPTIE: Video- (als bedrijfscommercial) & fotosupport (als product-shoots)
Ja, dit wil ik!

Een nieuwe website begint met een goed gesprek

Laten we gewoon eens een vrijblijvende afspraak maken. Onze koffie is OK en we hebben thee in allerlei smaken en we vragen goed door en soms zijn er meerdere intake-sessies nodig. Daarna komen we met een plan van aanpak voor een website waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Geen lastige uitzoekerij, geen onnodige tijdverspilling. Je kunt gewoonn vertrouwen op onze persoonlijke begeleiding naar een mooi eindresultaat: een website die voldoet aan alle actuele online marketing eisen en die door onze unieke werkwijze en service bovendien zeer betaalbaar is.

Elk bedrijf is anders. Elk bedrijf wil haar eigen website kunnen samenstellen. Wij leveren websites op maat, gebaseerd op een modulaire opbouw van beproefde features. Onze websites werken zorgeloos en, belangrijk, ze zijn maximaal beveiligd.

Een goed gesprek kan nooit kwaad. Maak een afspraak

Een moderne MKB-ondernemer gaat voor een website van i-tee

In een wereld die meer en meer digitaal wordt kun je als ondernemer niet meer achterblijven. Ook al zie je misschien huizenhoog op tegen het inrichten van (weer) een vernieuwde website of webshop, we zullen je maximaal ontzorgen en je nieuwe websites onzetten voor de ontwikkeling van je onderneming. Daar geloven wij heilig in. We zijn in staat om jouw online business zo eigen te maken, dat we je kunnen helpen alsof we je communicatiecollega’s zijn. Dat hebben we voor anderen bewezen, daar staan we voor. Ons doel is de perfecte website of webshop te leveren voor de moderne MKB ondernemer en daarnaast om jou zo veel mogelijk op het gebied van online communicatie te ondersteunen. Onze jarenlange knowhow, ervaring, inzet en passie voor online marketing staan tot je beschikking. We gaan graag met je aan tafel.

Onze expertises

Samen met ons webdevelopment team in India zijn we tot zeer veel in staat, tegen aantrekkelijke MKB-tarieven. Jij profiteert van onze ervaring en mondiale collega's en netwerk, ook met betrekking tot AI. 

Technical/digital skills 
95%
UX design 
85%
Webdevelopment
90%
Google marketing, SEO en SEA
95%
Data analyse, Hotjar, SERanking AI
80%
Google API's als Reviews, Maps, My business
100%

Een website in WordPress of in ons eigen I-CMS ? Alles kan bij i-tee.

WordPress is een prachtig open platform waarmee we elke moderne website kunnen ontwerpen die je maar wilt. Maar, eerlijk is eerlijk, WordPress heeft voor de gemiddelde gebruiker zeker haar uitdagingen, zoals het goed bijhouden van alle plug-ins, de beveiliging en de vele updates. Een WordPress website heeft echt periodiek onderhoud (APK) nodig. Het blijft een open source systeem dat volledig afhankelijk is van de input van haar gebruikers en dat kansen biedt aan hackers. Er is goede kennis van de werking van het CMS nodig en die kennis moet goed zelf bijgehouden worden. Veel bedrijven die een Wordpress website gebruiken kunnen die discipline niet opbrengen. Goed, dit moest even vooraf gezegd worden.
De mogelijkheden met WordPress zijn eindeloos, modern en indrukwekkend. Samen met webshop-platforms als WooCommerce of tools voor Marketing Automation is het een krachtige, veelzijdige webtool om je online marketing vorm en inhoud te geven. We ontwerpen en inrichten daarom met plezier Wordpress websites en houden dit alles graag voor je bij.
 
Maar bij ons heb je de keuze voor ook een ander CMS-platform: het I-CMS. Dit is het door ons zelf ontwikkelde CMS, speciaal voor de MKB ondernemer, die al genoeg andere zaken aan zijn of haar hoofd heeft. 
De afgelopen 10 jaar is het I-CMS uitgegroeid tot een zeer stabiel platform voor ondernemend Nederland. Wij beheren en onderhouden je website voor je. Jij vult je website met content als teksten, beelden of video’s (of laat ook dat door ons doen). Dat is alles. Gebruiksvriendelijker kan haast niet. Speciaal voor de MKB ondernemer is het I-CMS voorzien van handige zakelijke features. Hierbij kun je denken aan agenda's om online automatisch een afspraak te maken of modules om al je offerte-aanvragen bij te houden (en eenvoudig te exporteren en op te volgen) of aan tools om je webpagina’s te voorzien van promotionele call-to-actions of pop-ups.  Je hebt geen gedoe met telkens lastige updates. Wij koppelen er gelijk een maximale beveiliging aan vast en als er extra wensen zijn, dan voegen we die gewoon toe aan je website. Zo groeit ons I-CMS zorgeloos jarenlang mee met elk bedrijf.  Voor de ondernemer die rust wil met haar website is het I-CMS ideaal. Geen enkel ander CMS biedt dit zorgeloze en veilige gevoel.

FAQ's

Ja, dat kan. Ons i-CMS kan op meertaligheid van uw website worden ingesteld. 
Nadat uw nieuwe website online geplaatst is, is het één van de taken van i-tee media solutions om de website technisch up-to-date te houden. De voortschrijdende technische ontwikkelingen van de browsers vragen om het continue bijhouden houden van een website. i-tee media solutions verzorgt dit voor een vast bedrag per maand. Zo heeft u nooit onverwachte uitgaven als een derde partij een aanpassing heeft geïmplementeerd.
Ja, dat kan. We verhuizen de domeinnaam naar onze host. Wij hebben alles ondergebracht bij één betrouwbare partij en kunnen daardoor garantie, kwaliteit, veiligheid en service bieden. In uitzonderlijke gevallen kan de domeinnaam wel bij uw eigen provider blijven.
Dat doen wij voor u. Sinds de oprichting van i-tee media solutions werken wij met een vaste partner waar het gaat om het hosten van de door ons gemaakte websites. Door deze samenwerking kunnen wij continuïteit en veiligheid garanderen.
Ja, dat kan. Het i-cms van i-tee media solutions is opgebouwd uit verschillende modules die in samenhang de website conform uw eisen en wensen laten functioneren. Als er acheraf iets aangepast moet worden is dat vaak gewoon mogelijk. Immers, vooraf kunnen we veel bedenken maar nooit uitsluiten dat we achteraf nog iets willen aanpassen.
Welke kosten zijn verbonden aan een website? Dit is een vraag die we vaak te horen krijgen. Hoe kunnen we deze vraag het beste beantwoorden? De kwestie van "Wat kost een website?" is eigenlijk een heel algemene vraag, vergelijkbaar met "Wat is de prijs van een auto?" Net zoals er auto's zijn in verschillende klassen voor diverse doeleinden, bestaan er ook websites in allerlei variaties, met verschillende behoeften, eisen en wensen, van standaard tot op maat gemaakt. Vergelijkbaar met auto's, vereist een website ook regelmatig onderhoud, updates en - uitermate belangrijk - actuele beveiligingsmaatregelen. Al deze aspecten zijn bovendien beschikbaar in diverse varianten en niveaus. In tegenstelling tot een auto kan een goed ontwikkelde website meegroeien met de evolutie van een bedrijf, op voorwaarde dat er vooraf zorgvuldig is nagedacht over de opzet en het systeem. Wil je meer te weten komen over de kosten van een website? Lees dan dit artikel.