Een website is een verzameling samenhangende webpagina's met gegevens, zoals tekst, afbeeldingen of video's, die opgeslagen worden of in het gebruikte jargon 'gehost' (= letterlijk: 'geherbergd, onderdak geboden') worden. De website is vervolgens op een of meer webservers gezet en is (meestal) opvraagbaar. Dit is de definitie zoals we die kunnen vinden op Wikipedia.

Maar als ondernemer wilt u meer en kunt u meer. Met uw website spreekt u bestaande en nieuwe klanten aan. Een belangrijk deel van uw business realiseert u met uw website en/of webshop. U wilt dat uw website meer is dan een verzameling samenhangende webpagina's. i-tee media solutions realiseert graag voor u een website/webshop die bezoekers en vervolgens klanten genereert.

Wij leveren geen standaard product maar een product op maat. Wij ontwikkelen onze platformen in eigen beheer. i-cms, i-flipbook, psd 2 html en crazy mango zijn platformen welke door ons zelf bedacht en ontwikkeld zijn. Voor u betekent dit dat uw wensen en eisen niet beperkt hoeven te worden door onmogelijkheden: onze programmeurs zien het als een uitdaging om al uw wensen om te zetten in mogelijkheden.
 

klaar om uw eigen project te starten?