Een website is een verzameling samenhangende webpagina's met gegevens, zoals tekst, afbeeldingen of video's, die opgeslagen worden of in het gebruikte jargon 'gehost' (= letterlijk: 'geherbergd, onderdak geboden') worden. De website is vervolgens op een of meer webservers gezet en is (meestal) opvraagbaar. Dit is de definitie zoals we die kunnen vinden op Wikipedia.

Maar als ondernemer wilt u meer en kunt u meer. Met uw website spreekt u bestaande en nieuwe klanten aan. Een belangrijk deel van uw business realiseert u met uw website en/of webshop. U wilt dat uw website meer is dan een verzameling samenhangende webpagina's. i-tee media solutions realiseert graag voor u een website/webshop die bezoekers en vervolgens klanten genereert.

Wij maken websites met een mooie uitstraling conform uw wensen. Wij leveren geen standaard websites maar een product op maat. Wij bouwen uw nieuwe website in ons eigen platform; i-cms.. Voor u betekent dit dat uw wensen en eisen niet beperkt hoeven te worden door onmogelijkheden: onze programmeurs zien het als een uitdaging om al uw wensen om te zetten in mogelijkheden.
 

klaar om uw eigen project te starten?