Modulaire websites en webshops : slimme modules, altijd actueel.

Dit is onze kernactiviteit. Met handige, beproefde modules bouwen we slimme websites en webshops. Zo nodig passen we ze met maatwerk aan totdat het meest optimale resultaat bereikt is. We werken opvallend snel. Onze websites zijn stabiel, altijd actueel en kunnen met API's probleemloos aansluiten op externe  systemen (als voorraad- en betallingssystemen). Als de site eenmaal staat, verrijken we haar met de juiste content, aantrekkelijke video’s en gerichte call-to-actions. Hiermee ontstaan websites en webshops die zorgenloos 24/7 voor je werken.
 

Lees meer   

Online marketing : leads, leads & nog meer leads!

Leads, leads, leads. Dát moet online marketing jou opleveren. Door een goed ingestelde website en met slimme, doordachte campagnes moeten de aanvragen en bestellingen binnenkomen. Dat goed instellen vereist wel de nodige kennis van SEO, SEA en online activatietechnieken. We helpen je bij alle instellingen en monitoren de resultaten met overzichtelijke dashboards.     
 

Lees meer   

Vormgeving : alle uitingen in één stijl!

Elk bedrijf heeft een eigen stijl: daar houden we ons aan. Je krijgt bij ons nooit een standaard website, maar een die qua look en feel helemaal past bij jouw bedrijf en jouw stijl. Ben je toe aan een nieuwe huisstijl? of een opfrissing van de bestaande stijl? Dan komen we met een mooi voorstel voor je nieuwe website of webshop en -als je dat wilt- ook voor je andere uitingen, zoals een nieuwe brochure of de styling van je wagenpark. Ook dat kan. Als het gaat om branding en vormgeving zijn wij een ideale one-stop-shop voor het MKB.
 

Lees meer   

Media & mailcampagnes : extra zichtbaar zijn.

Natuurlijk wil je op internet zichtbaar zijn én blijven. We maken je extra zichtbaar met opvallende campagnes op social media of met mailcampagnes die jouw doelgroep stimuleren met jou zaken te doen. Als het om grote aantallen gaat autmatiseren we elke marketing opvolging (marketing automation), zodat je geen kans op omzet mist. Natuurlijk meten we alle resultaten, zodat je grip houdt op de kosten.
 

Lees meer   

SEO & SEA : geen website kan meer zonder

Om op te vallen in Google kan geen website meer zonder professionele SEO. Ook de inzet van SEA vereist veel kennis. We helpen je graag. Samen bepalen we jouw doelen en zoekwoorden, stellen we landingspages in en brengen de resultaten in beeld. Bij online marketing gaat het om een goede keuze van diverse media voor het zichtbaar maken van jouw product of dienst bij de juiste doelgroep. Aan de hand van slimme dashboards bepalen we welke SEO & SEA opties voor jouw bedrijf het meest effectief zijn.
 

Lees meer   

Online solutions & apps : handige oplossingen die kosten & tijd besparen!

Een speciale app nodig om het werk te vereenvoudigen, om mobiele features als fotografie, agendabeheer en geolocatie direct toe te kunnen voegen aan je administratie of aan je aanvragen? We maken handige, efficiente apps voor werk dat jou, je collega’s of je klanten nu nog veel tijd, moeite en dus geld kost. Door ook ons appdevelopteam in India maximaal in te zetten, zijn de kosten verrassend acceptabel en binnen ieders bereik. Interesse? We demonstreren je graag onze app portfolio.
 

Lees meer   

Ja, ik wil meer omzet uit mijn
events en wil een gratis demo van
de slimme lead generator app!

Neem contact op