Een team waar je bij wilt horen

Wij zijn hét online bureau voor het MKB, voor ondernemers die passie hebben, voor ondernemers die het verschil willen maken en die zichtbaar willen zijn. Wij zijn gevestigd in Uithoorn, want wie zegt dat mooi werk alleen uit Amsterdam moet komen?
Wil je voor de volle 100% betrokken voelen bij projecten? Wil je je verantwoordelijkheid nemen voor wat je voor onze klanten maakt en meegroeien met hun succes? Wil je je gewaardeerd worden als collega?
We hebben geen vacature 'oude stijl', maar staan altijd open voor mensen die ons en zichzelf beter willen maken.  Wil je groeien in je werk, als SEO-specialist, contentmanager, UX designer, CMS-beheerder, online marketeer of analist?  Dan begint het bij i-tee met praten.  We schakelen snel en wie weet maak je snel deel uit van ons leuke team!

We zijn veelzijdig, flexibel maar bovenal praktisch
Bij i-tee zijn we altijd bezig met nadenken om de resultaten van onze klanten te verbeteren. Bij ons is standaard niet goed genoeg. Wij ontwerpen wat goed is. Speciaal voor het MKB.  Wij praten ondernemers en we voelen ons betrokken bij hun concrete resultaten en conversies. 
Werken bij I-tee doet iedereen groeien. Meer dan bij andere webbureaus. We hebben daarvoor namelijk een belangrijke troef in huis. Dat zijn onze daadkrachtige developers en data analisten in India. Vakkundig en snel zorgen zij ervoor dat onze websites en webshops passen als een maatpak. Zij monitoren dagelijks de online resultaten van onze klanten en koppelen deze systematisch aan ons terug inclusief de noodzakelijke tips en verbeteringen. Sommigen uit Team India zijn al meer dan 10 jaar onze collega’s. Onze groei is mede door hen mogelijk gemaakt. Vice versa liften zij mee op onze ontwikkelingen hier in Nederland.
Deze unieke, internationale werkwijze met eigen online specialisten maakt dat we kunnen beweren: alles is mogelijk. Dus ook voor jou als onze nieuwe collega.

Waar staan we voor
 • Wij zijn een ervaren en creatieve online partner voor MKB ondernemers, die online beter zichtbaar willen zijn
 • Co-creatie. Samen weten we meer: de klant 'in de markt', wij ‘achter de schermen’
 • No nonsens, lead-gerichte online marketing en business solutions
 • Creatieve vormgeving
 • Maatwerk: niemand is standaard
 • Actuele en slimme online modules  
 • Overzichtelijke dashboards en analyses
 • Continu afstemming en verbetering van resultaten
 • Doorontwikkeling in een afgesproken, haalbaar tempo
 • Geen onnodige vaste contracten, wel periodieke werkzaamheden
 • Kruisbestuiving van onze werkervaring in allerlei sectoren
 • Unieke samenwerking met ons team van online specialisten in India  

Onze werksfeer is zeer informeel. Je kiest bewust om te werken bij een overzichtelijk bureau, waar je ook zelf de handen uit de mouwen steekt om iets uit te zoeken of te verbeteren. Wat jij oppakt en inbrengt, doet er bij ons toe en vice versa. We zijn een team. Welkom. Heb je ook nog ervaring in CRM-modules, dan heb je een pré. 
 
 

Meer weten of interesse om te solliciteren? Mail ons

Interesse om bij ons stage te lopen? Klik hier