Goede service én Google bepalen de business voor Willy's Vet

Willy’s Vet focust zich op zijn kernactiviteit: frituurvet ophalen en recyclen en daarmee goede relaties opbouwen. Van digitale marketing wil hij niets weten dan dat de website, net als hijzelf, hard meewerkt aan business. Duidelijk maakt wat Willy’s Vet doet, via Google goed zichtbaar is, klanten goed informeert en werft. Dat alles is zeker niet vet makkelijk, maar bij i-tee media solutions is gelukkig alles mogelijk. We zetten een nieuwe website op, die volledig op de juiste zoekwoorden is ingesteld en  daarnaast pakken we voortvarend de Google marketing met SEO en SEA maandelijks op. Naar volle tevredenheid en zeer goede resultaten! Hieronder daarover meer.  

Door de groene lijn van links naar rechts te bewegen zie je de oude website in vergelijking met vernieuwde website. 

 
Willy SEO 1

Op 1e positie bij Google! 

Natuurlijk staan klanten altijd op de 1e plaats. Maar bij i-tee media solutions nemen we dat heel letterlijk: op een nummer 1 positie bij Google.
Regelmatig lukt het ons via slimme SEO-strategiën klanten op die felbegeerde 1e positie te krijgen, zoals nu de firma Willy's Vet, die dat gelijk aan haar omzet merkt. Wij maken van zoekwoorden vindresultaten!