Resultaat
nieuwe professionals
nieuwe opdrachtgevers

 

Zorgzorro

Wat was het doel?

Het ontwerpen en programmeren van een deugdelijke en overzichtelijke website met als doel een hoger bereik.
 

Wat hebben we gedaan?

Zorgzorro is de sleutel tot het verbinden van professionals en organisaties in de zorg. De nieuwe website biedt een platform voor organisaties die op zoek zijn naar mensen en professionals die op zoek zijn naar organisaties. Professionals kunnen zich registreren en hun gegevens in een door een login afgeschermde omgeving beheren. De website is modern vormgegeven en is gebruikersvriendelijk met duidelijke formulieren en heldere navigatie.
 

Wat hebben we bereikt?

Meer aanmeldingen van professionals die op de nieuwe website hun weg kunnen vinden en door Zorgzorro in contact worden gebracht met organisaties en andere professionals. Maar dat is niet het enige. We bereiken met deze website ook meer organisaties die op zoek zijn naar de juiste mensen op de juiste plek en deze middels dit platform ook kunnen vinden. Daarbij levert dit platform Zorgzorro een duidelijke database met complete informatie per medewerker als het gaat om de kandidaten / professionals.
Dus in een notendop; meer omzet en minder kosten!

 
De sleutel naar verbinding tussen
Nieuws module

kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die i-tee media solutions u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bent altijd welkom bij ons op kantoor in Uithoorn.