ZorgZorro

Deze ervaren eenvrouwszaak in interim werk en detachering bemiddelt voor zelfstandige zorgprofessionals en organisaties in de zorgsector. Ook hier gold dat we ons snel inwerkten in haar situatie en wensen. In een paar sessies stond de webstructuur en het framework (de architectuur van de website) als een huis.

We ontwikkelden vervolgens ook op maat een online zoek & vind module om vraag en aanbod zo gericht en gemakkelijk mogelijk aan elkaar te kunnen koppelen. Professonials schrijven zich online in met al hun credentials en certificeringen en worden slim gematcht met de vacatureprofielen van de opdrachtgevers/zorginstellingen. ZorgZorro houdt online het overzicht over 45 detacheerbare zorgprofessionlas met een geavanceerd CRM systeem, categoriseert vraag en aanbod en promoot met talrijke blog-posts haar diensten zeer succesvol. Vanzelfsprekend monitort ze de uitgezette detacheerders met diverse test & meet-tools.

De website is eenvoudig en to-the-point gehouden, puur gericht op efficiënte en zorgvuldige werving en selectie. Dat werkt.
 
ZorgZorro webdesign
ZorgZorro webdesign
ZorgZorro werving & selectie module
ZorgZorro werving & selectie module

Ja, ik wil een gratis quickscan van mijn online kansen

Neem contact op